Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

БизКод#3 – за 24 сата до најбоље идеје

  • Početna
  • Vesti
  • БизКод#3 – за 24 сата до најбоље идеје

Студентско такмичење БизКод#3 биће одржано 21 и 22. априла у организацији Инфостуда, у суботичком хотелу Галерија.

Студентско такмичење БизКод#3 биће одржано 21 и 22. априла у организацији Инфостуда, у суботичком хотелу Галерија.

И на трећем издању Бизкода, четрнаест пријављених тимова такмичиће се у две одвојене категорије. Програмерски део БизКода намењен је студентима завршних година ВТШ, а бизнис део будућим економистима. Тимови ће се 24 сата без паузе надметати у знању, покушавајући да реше програмерски и пословни проблем који им задају ментори из Инфостуда, са којима ће делити ноћ без сна да би на најбољи начин представили своју идеју.

Да је њихова идеја довољно добра и примењива у пословној пракси мораће да увере и жири, а на крају ће бити проглашени и победнички тимови које очекују и лепе награде.

Сарадња Инфостуда са ВТШ и Економским факултетом је дугорочна и стратешка и реализује се на различите начине. Циљ нам је да помогнемо факултетима да обезбеде праксу студентима у току школовања, као и да пружимо менторску подршку студентима. Са друге стране, на овај начин ми упознајемо неке од будућих колега, имамо лепа искуства и неколико запослених који су раније били учесници Бизкода.

Позив за панел дискусију:

Позивамо медије да забележе део атмосфере, као и да присуствују панел дискусији која ће се одржати у окиру БизКод#3 такмичења, у суботу 24. 04. у 12ч, у просторијама Инфостуда у Галерији, на тему: Колико је пракса важна? Од студената до професионалаца. Учесници панела су представници Инфостуд групе, ВТШ и Економског факултета из Суботице.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje