Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

БизКод#7 – за 24 сата до најбоље идеје

  • Početna
  • Vesti
  • БизКод#7 – за 24 сата до најбоље идеје

У организацији Инспира групе, седми пут заредом отворене су пријаве за БизКод студентско такмичење за програмере и економисте   

Такмичење у форми хакатона намењено је студентима друге, треће и четврте године, као и мастер студија са Економског факултета и Високе техничке школе струковних студија у Суботици.

У периоду од 13. до 26. фебруара, студенти ће имати могућност да оформе свој тим и поднесу пријаву путем БизКод званичног сајта. Број тимова који могу да учествују је ограничен, због тога ће пријаве проћи кроз процес селекције.

Бизкод хакатон се састоји из два дела; биз и код и функционише по принципу решавања задатог проблема, где ће се такмичари у периоду од 24 часа надметати у проналаску најбољег решења. Очекује се да студенти покажу креативост, иновативност, вештину комуникације, тимски и такмичарски дух, као и склоност ка самосталном истраживању. Тим треба да чине четири члана, а сваком тиму организатор ће доделити ментора, са којим ће делити ноћ без сна да би на најбољи начин реализовали своју идеју. 

Након завршетка 24 сата и краћег предаха, тимови ће презентовати своје идејно решење стручном жирију који ће одабрати победнике. За најбоље тимове обезбедили смо награде, а верујемо да ће сваки учесник са такмичења понети знање и ново искуство.  

Такмичење у организацији Инспира групе у сарадњи са ЕФ и ВТШ-ом планирано је за 18. и 19. март, у просторијама Инспира групе (некада Инфостуд групе), у хотелу Галерија у Суботици.

Формулар за пријаве као и више информација можете пронаћи на сајту: www.bizkod.rs

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje