Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Интерактивни тлоцрт и 3Д тура на сајту 4Зида

Потрага за домом из снова почиње прегледањем огласа, који су често без довољно описа, а из фотографија тешко да можете да замислите распоред и величину просторија. Сајт 4Зида иде корак даље и уводи 3Д интерактивну туру са 360 степени на фотографијама. Сада можете из удобности свог стана да видите реалан приказ жељене некретнине у тродимензионалној форми, да прошетате кроз њу и погледате сваки детаљ.

Под слоганом Некретнине у покрету, сајт 4Зида ове јесени представља нове функционалности, које ће посетиоцима омогућити да се што боље упознају са некретнином за коју су заинтересовани.

Потрага за домом из снова почиње прегледањем огласа, који су често без довољно описа, а из фотографија тешко да можете да замислите распоред и величину просторија. Сајт 4Зида иде корак даље и уводи 3Д интерактивну туру са 360 степени на фотографијама. Сада можете из удобности свог стана да видите реалан приказ жељене некретнине у тродимензионалној форми, да прошетате кроз њу и погледате сваки детаљ. Такође можете сами да поставите 3Д приказ некретнине коју оглашавате. Будућност је већ ту! https://blog.4zida.rs/interaktivne-3d-ture-najsavremeniji-prikaz-nekretnine-na-sajtu-4zida-rs/

Интерактивни тлоцрт представља приказ плана некретнине и омогућава да се кликом на жељену просторију на тлоцрту кориснику прикажу фотографије и обрнуто, кликом на фотографију се на плану приказује која просторија је у питању. На овај начин се корисник ближе упознаје са структуром некретнине, као и распоредом просторија.

Како је локација један од основних критеријума приликом избора некретнине, корисницима се нуди још једна нова могућност, а то је приказ некретнине на мапи. Наиме, осим досадашњег приказа огласа у форми листинга, сада је могуће одабрати опцију да се некретнине приказују као тагови на мапи, што значајно олакшава сналажење у претрази према критеријуму локације. Већ неко време постоји и могућност сачуване претраге са нотификацијом која стиже кориснику када се на сајту појави некретнина која одговара задатим сачуваним критеријумима, као и маркирање омиљених огласа, како би се уштедело време по повратку на сајт.

Дигитализација је постала императив у свим сегментима пословања, тако да се и од играча на тржишту некретнина очекује да буду конкурентни. Пратећи најновије трендове у оглашавању, сајт 4Зида, који је један од најмлађих чланова Инфостуд групе, убрзано се развија и по броју и по квалитету оглашених некретнина, а своје пословање стално унапређује технолошким новинама, како би што боље одговорио на захтеве модерних корисника, чији је стил живота све динамичнији. Као резултат, број просета овом сајту у претходних пар година повећао се десет пута, а број активних корисника 7.2 пута.

Видео са приказом ових функционалности можеш видети на линку:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLBFWpvHk8XXmONEYTS46UWEUzXgWU8-bh

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље