Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Мисли глобално, сади локално

Акцији озелењавања зелених површина које организује саморганизована група “герила баштована” прикључили су се и запослени у Инфостуду који су посадили 215 садница цвећа на 7 локацијиа у Суботици и на тај начин додатно улепшали и уредили свој град.

Релативно мала, али вредна екипа младих, већином Суботичана запослених у Инфостуду, спровела је у дело замисао озелењавања жардињера на 7 локација у Суботици. Иако је Суботица лепо сређен град, додатно је улепшан са још 19 жардињера у којима је посађено 215 садница цвећа, а на свакој од жардињера постављена је мала порука на штапићу у којој се суграђани моле да наставе да се брину о садницама како би оне узвратиле пуним сјајем.

Овакве и сличне акције у Београду је до сад организовао Београдски покрет герила баштована, неформална група добровољаца који су вољни да самоиницијативно и уз своја средства оплемене неке површине за које им се учине да се могу релативно лако улепшати. Запослени у Инфостуду су учешћем у овом друштвено одговорном пројекту желели да својим примером покажу колико мало труда, пажње и добре воље свако од нас треба да уложи да би се позитивне промене виделе у целом граду.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље