Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Почео 5. регионални сајам запошљавања и образовања

  • Почетна
  • Вести
  • Почео 5. регионални сајам запошљавања и образовања

Овогодишњи пети регионални сајам запошљавања и образовања је почео данас и трајаће од до 22. октобра  на адреси www.данкаријера.цом. Сајам је прилика пре свега за младе људе који су у потрази за првим запослењем да започну своју каријеру и професионални развој. Током осам дана трајања сајма посетиоци ће 24 сата дневно из својих домова моћи да „обилазе“ штандове послодаваца и упознају се са актуелним понудама послова, као и са избором курсева и обука важних за развој каријере.

Овогодишњи 5. регионални сајам запошљавања и образовања је почео данас и трајаће до 22. октобра на адреси www.dankarijera.com. Сајам је прилика пре свега за младе људе који су у потрази за првим запослењем да започну своју каријеру и професионални развој. Током осам дана трајања сајма посетиоци ће 24 сата дневно из својих домова моћи да „обилазе“ штандове послодаваца и упознају се са актуелним понудама послова, као и са избором курсева и обука важних за развој каријере.

Посетиоци из Србије имају прилику да погледају 100 различитих огласа, а међу компанијама излагачима су : Пхилип Моррис Интернатионал, ВИП мобиле, Ернст & Yоунг, Сбербанк Србија, Сwаровски, Смитх Мицро Софтwаре, Нафтна индустрија Србије, Нестле, Нелт, Теленор, еФронт, Лидл, Вип мобиле, ПКЦ Wиринг Сyстемс, Тризма, Цоопер тире Руббер Цомпанy.

Едукативне програме ће представити Француски институт у Србији – Цампус Франце, Амбасада Канаде – Едуцатион ин/ау Цанада и Амбасада Аустралије – Аустралиан Траде Цоммиссион.

Осим тога, посетиоци ће путем цхата моћи да поставе питања представницима компанија, али и да прате и округле столове и радионице на којима ће се обрађивати актуелне теме из сфере запошљавања. Кандидати ће моћи из прве руке да сазнају како да напишу добар ЦВ, како да се припреме за разговор за посао, да се информишу о каријерном развоју током целог живота и покретању стартапова, а радионицама ће моћи физички да присуствују уз претходно пријављивање у просторијама Бусинесс ацадемy и ИТ ацадемy у Земуну, Цара Душана 34, или да их прате путем ливе стреаминга.

Онлине сајам већ пету годину заредом организују три најпосећенија портала за запошљавање и образовање у региону – из Србије сајт Послови.инфостуд.цом, у сарадњи са Инфостудовим сајтовима посвећеним образовању НајСтудент.цом и Пријемни.инфостуд.цом, портал МојПосао.нет из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине.

Медијски покровитељи сајма су : Вечерње новости, Наxи Радио, Економетар и Бизнис магазин.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље