Приче из Инспира групе

Упознај наш тим. Ово су приче наших запослених.

У потрази за доктором за ауто-делове

Сајт ProdajaDelova.rs тражи нове чланове продајног тима

Да ли се сећате како су се некада куповали ауто-делови? Морали сте да одете у малу локалну продавницу, да чекате ред, затим да чекате продавца да пронађе делове у папирном каталогу. Често делови који су вама били потребни продавница није имала на лагеру па сте морали поново да дођете сутра и поново да чекате у реду да бисте преузели делове.

Куповина ауто-делова се доста променила развојем електронске трговине. Делове сада можете куповати у удобности свог дома, 24 сата дневно, 7 дана у недељи, 365 дана годишње. Пионир на том пољу је сајт ProdajaDelova.rs, највећа интернет продавница резервних делова у Србији и региону са преко милион ауто-делова у понуди, која је сада у потрази за новим колегама у продајном тиму.  

Ко чини продајни тим Продаје делова

Драгана Јовановић, координатор продајног тима каже да је Продаја делова у потрази за искусним продавцима ауто-делова који ће им се прикључити на позицији Продајног саветника за ауто-делове. Након предузетничке каријере у малопродаји специјализованој за јапанска возила, Драгана већ више од три године ради у продајном тиму сајта ProdajaDelova.rs, у ком је била први запослени.

– Продајни тим сајта ProdajaDelova.rs тренутно броји осам чланова и чине га продавци ауто-делова са вишегодишњим, па чак и вишедеценијским искуством и бивши ауто-сервисери који своје знање и искуство из сервиса користе у претрази резервних делова. Чланови овог тима свакодневно путем телефона помажу купцима, најчешће су то физичка лица, возачи,  да пронађу одговарајуће резервне делове за свој аутомобил. Сваки члан тима након завршене обуке може да изабере место рада, Београд или Суботицу. – каже Драгана.   

Посао Продајног саветника за ауто-делова

Драгана појашњава шта ће конкретно бити посао новог колеге:

Купци нам се најчешће обраћају путем телефона. У питању су углавном возачи, физичка лица која најчешће немају велико знање о ауто-деловима. Први корак је разумевање потреба купца, који су му делови тачно потребни. Након тога тражимо број шасије на основу кога у оквиру специјалних софтвера (PartsLink24, TecDoc) проналазимо ОЕ бројеве за делове које купац жели да купи. Када дођемо до ОЕ броја вршимо претрагу у нашем софтверу који нам излистава све делове доступне за тај ОЕ број (брендове, цене и добављаче). Купцу саопштавамо цене и оквирно време испоруке и, уколико он одлучи да купи делове од нас, узимамо његове податке за доставу робе. Све се најчешће заврши у оквиру једног позива и највећи део операција обављамо у једном програму што значајно олакшава рад зато што је све на једном месту. Некада, када је купцу потребно много различитих делова запишемо шта му је све потребно и онда му накнадно пошаљемо понуду, најчешће путем Viber-a. Купци нам се такође обраћају и путем мејла, друштвених мрежа и chat-а на сајту. Те упите за Продајног саветника обрађује Асистент продаје који припреми број шасије и конкретне потребе и након тога Продајном саветнику остаје само да пронађе делове и направи понуду а комуникацију даље наставља Асистент продаје.

ПРИЈАВИТЕ СЕ

Она сматра да је предност продаваца ауто-делова који буду добили посао у продајном тиму сајта ProdajaDelova.rs то што ће радити у иновативној компанији која мења начин пословања у индустрији резервних делова и која већ сада има убедљиво највећу понуду резервних делова у Србији што уз ефикасне логистичке процесе и брзу доставу робе ствара велику базу задовољних купаца.

Бенефити рада у Продаји делова

За разлику од типичних услова на пословима продаје ауто делова, на овој позицији ProdajaDelova.rs нуди  радну недељу која траје 5 дана, осмочасовно радно време, без прековременог рада. Такође, Продајни саветник, након завршене обуке, може да бира место рада између Београда и Суботице.  

Што се тиче бенефита који би могли пуно да значе новом колеги или колегиници, поменула бих бонусе за добре продајне резултате, добровољно здравствено осигурање од првог дана, коришћење услуга wellness i SPA центра, FitPass, ваучере за такси, слободан приступ платформама за усавршавање Кројачева школа и Резилиент, али и бројна тимска дружења која баш знају да пријају и орасположе.

Драгана Јовановић, координатор продајног тима ProdajaDelova.rs

Пријава и процес селекције 

Заинтересовани кандидати могу да се јаве пријавом на оглас, а након истека конкурса одабрани кандидати биће позвани на онлајн разговор. Кандидате који прођу у ужи круг очекује још један разговор, уживо, где ће се детаљније причати о примерима из њиховог искуства као и о позицији Продајног саветника на сајту ProdajaDelova.rs.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље

Повезане приче

11 успешних година сарадње: Одлазак на Међународну ПХП конференцију у Минхен

Сарадња са компанијом Инспира група (тадашња Инфостуд група) је започела 2012. год...

Прочитај више

Да ли је програмски језик РОДНО СЕНЗИТИВАН?

Грофица Ејда, припадница аристократског миљеа у Великој Британији, трасирала ј...

Прочитај више

Инфостуд некада са 10-ак људи, Инспира група данас са више од 300

Могу ли вредности остати исте?   То не може бити сасвим иста ствар, зар не? Г...

Прочитај више