Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Шести “Бизкод” 21. и 22. маја

Бизкод, шесто по реду такмичење у решавању студије случаја за студенте суботичких факултета, одржава се и ове године, 21. и 22. маја, у организацији наше компаније. Како се Бизкод показао као добра традиција и прилика за све младе људе који желе да примене своје знање у пракси и отворе себи нове каријерне могућности, и ове године очекујемо велики број амбициозних и креативних екипа.

Инфостуд група годинама уназад, организује такмичење у сарадњи са Економским факултетом и Високом техничком школом из Суботице, које су изнедриле велики број ИТ талената као и будућих стручњака у области инжењерског менаџмента. Бизкод је идеална прилика да студенти већ током својих студија учествују у решавању реалног пословног проблема, опробају своје знање и креативност, вежбају тимски рад, и у исто време науче нешто ново. Поред тога, он отвара и нове могућности за студенте у правцу развоја њихове каријере, како је велики број садашњих Инфостудоваца некада био учесник истог такмичења.

Након две године паузе, враћамо се на формат хакатона, где студенти имају прилику да раде на бизнис идеји или софтверском проблему. Овогодишњи Бизкодће се одржати 21. и 22. маја у просторијама Инфостуд групе, а такмичари ће бити подељени у екипе које ће имати задатак да реше студију случаја, задату од стране наше компаније, у року од 24 сата, након чега представљају своја решења. Сваке године добијамо велики број креативних и квалитетних решења, која и нама као компанији дају нове идеје и прилику да видимо рад студената и упознамо се са њима, а најбоља решења ће бити вредно награђена! Поред тога, Бизкодје изутетно важан догађај, јер имамо прилику да и на овај начин негујемо ИТ таленат студената, како је он кључан за развој Суботице као ИТ центра, као и за нашу компанију, где се многи ИТ стручњаци након завршетка студирања и запосле.

До сада се пријавило око 50 учесника, а пријаве су отворене до 26. априла. Позивамо све младе људе који су жељни новог знања и могућности да се опробају на Бизкоду и доживе једно лепо искуство.

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље