Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Dva Infostudova sajta među 50 najboljih u Srbiji, po mišljenju magazina PC Press

  • Početna
  • Vesti
  • Dva Infostudova sajta među 50 najboljih u Srbiji, po mišljenju magazina PC Press

U redovnom godišnjem izboru specijalizovanog magazina PC Press, sajt poslovi.infostud.com se našao medju 50 najboljih domaćih sajtova u Srbiji u 2008.godini, u kategoriji oglasnih sajtova. Takođe i novi član grupe Infostudovih sajtova, polovniautomobili.com, izabran je kao jedan od 50 najboljih sajtova u Srbiji, u istoj kategoriji.

U redovnom godišnjem izboru specijalizovanog magazina PC Press, sajt poslovi.infostud.com se našao medju 50 najboljih domaćih sajtova u Srbiji u 2008.godini, u kategoriji oglasnih sajtova. Takođe i novi član grupe Infostudovih sajtova, polovniautomobili.com, izabran je kao jedan od 50 najboljih sajtova u Srbiji, u istoj kategoriji.

Obrazloženje žirija za sajtposlovi.infostud.com glasi:

“Nazaobilazna lokacija za sve koji traže ili nude posao raspolaže ogromnom bazom poslodavaca ciji se podaci redovno ažuriraju. Uredništvo sajta periodično istražuje tržište i objavljuje vesti koje su od interesa za planiranja zapošljavanja”.

Žiri, kao obrazloženje odluke da se ipolovniautomobili.com nađe u društvu 50 najboljih domaćih sajtova kaže:

“Pored automobila, ovaj sajt će vam pomoći da kupite/prodate polovan motocikl, kamion ili delove za svog ljubimca na točkovima. Automobili su sortirani po markama, a jednostavna i sugestivna organizacija omogućava da brzo i lako pronađete ono što tražite”.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje