Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Два Инфостудова сајта међу 50 најбољих у Србији, по мишљењу магазина ПЦ Пресс

  • Početna
  • Vesti
  • Два Инфостудова сајта међу 50 најбољих у Србији, по мишљењу магазина ПЦ Пресс

У редовном годишњем избору специјализованог магазина ПЦ Пресс, сајт послови.инфостуд.цом се нашао медју 50 најбољих домаћих сајтова у Србији у 2008.години, у категорији огласних сајтова. Такође и нови члан групе Инфостудових сајтова, половниаутомобили.цом, изабран је као један од 50 најбољих сајтова у Србији, у истој категорији.

У редовном годишњем избору специјализованог магазина ПЦ Пресс, сајт poslovi.infostud.com се нашао медју 50 најбољих домаћих сајтова у Србији у 2008.години, у категорији огласних сајтова. Такође и нови члан групе Инфостудових сајтова, polovniautomobili.com, изабран је као један од 50 најбољих сајтова у Србији, у истој категорији.

Образложење жирија за сајтposlovi.infostud.com гласи:

“Назаобилазна локација за све који траже или нуде посао располаже огромном базом послодаваца цији се подаци редовно ажурирају. Уредништво сајта периодично истражује тржиште и објављује вести које су од интереса за планирања запошљавања”.

Жири, као образложење одлуке да се иpolovniautomobili.com нађе у друштву 50 најбољих домаћих сајтова каже:

“Поред аутомобила, овај сајт ће вам помоћи да купите/продате полован мотоцикл, камион или делове за свог љубимца на точковима. Аутомобили су сортирани по маркама, а једноставна и сугестивна организација омогућава да брзо и лако пронађете оно што тражите”.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje