Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud dobitnik glavne nagrade „Najbolje iz Srbije 2010“

  • Početna
  • Vesti
  • Infostud dobitnik glavne nagrade „Najbolje iz Srbije 2010“

Odlukom stručnog žirija akcije „Najbolje iz Srbije“, kompanija Infostud iz Subotice dobitnik je ovogodišnje glavne nagrade za Najbolji korporativni brend u kategoriji usluga.

Odlukom stručnog žirija akcije „Najbolje iz Srbije 2010“, kompanija Infostud iz Subotice dobitnik je ovogodišnje glavne nagrade za Najbolji korporativni brend u kategoriji usluga, koji ne potpada pod finansije, trgovinu ili proizvodne usluge. Nagrada je dodeljena na osnovu tržišno-finansijskih rezultata poslovanja Infostuda u poslednjoj godini, oceni žirija ali i stavovima potrošača i korisnika usluga njenih sajtova. Stefan Salom, jedan od osnivača kompanije, prilikom primanja nagrade je izjavio:

„Infostud je ove godine primio dosta nagrada i svakako smo vrlo ponosni zbog toga. Međutim, ova nagrada je meni možda i najvrednija baš zbog svog imena i značaja koje ima. Nadam se da će u Srbiji biti sve više preduzetnika koji će uspeti da stvore uspešne firme čiji će broj zaposlenih stalno da raste. Da bi se to desilo je neophodno da država nama privrednicima maksimalno olakša i uprosti poslovanje. Mislim da tu državu čeka još dosta posla. Ali, ova nagrada je svakako jako dobar korak u promovisanju dobrih praksi„.

Izbor najboljih robnih marki i korporativnih brendova na tržištu Republike Srbije sprovelo je Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“. Inače, akcija Najbolje iz Srbije je usmerena na jačanje imidža domaćih marki kao i jačanje konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova.

Kompanija koja postavlja standarde u oblasti Internet poslovanja

U obrazloženju odluke žirija da Infostudu dodeli galvnu nagradu u kategoriji usluga, stajalo je sledeće: „Infostud je Internet stranica koju smo svi bar jednom posetili. Bilo da je u pitanju podsticanje znanja i učenja, pravljenje CV-ija i traženje posla, kao i pronalaženje pravog automobila za vas, ili mesta gde želite da otputujete i bar na tren se udaljite od svakodnevnih briga. Kao jedna od prvih domaćih firmi u ovoj oblasti, Infostud podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji. Usmeren je na razvoj elektronskog poslovanja kroz formiranje i vođenje jake grupe visokoposećenih sajtova, odnosno unapređenje postojećih i razvoj novih kvalitetnih sajtova, koji su lideri u svojim oblastima. Infostud teži ka tome da postavi dobre prakse i standarde rada u oblasti Internet poslovanja u Srbiji“.

Inače, žirijem je predsedavao ministar trgovine i usluga, dr Slobodan Milosavljević, a osim njega u tom telu su se nalazili i drugi istaknuti stručnjaci i eksperti iz različitih oblasti.

Završna svečanost i dodela nagrada u okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2010“ održala se u sredu 15. decembra u Ateljeu 212. Na manifestaciji su proglašeni pobednici u 24 kategorije, a prijavilo se 159 kompanija sa čak 217 brendova.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje