Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд добитник главне награде „Најбоље из Србије 2010“

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд добитник главне награде „Најбоље из Србије 2010“

Одлуком стручног жирија акције „Најбоље из Србије“, компанија Инфостуд из Суботице добитник је овогодишње главне награде за Најбољи корпоративни бренд у категорији услуга.

Одлуком стручног жирија акције „Најбоље из Србије 2010“, компанија Инфостуд из Суботице добитник је овогодишње главне награде за Најбољи корпоративни бренд у категорији услуга, који не потпада под финансије, трговину или производне услуге. Награда је додељена на основу тржишно-финансијских резултата пословања Инфостуда у последњој години, оцени жирија али и ставовима потрошача и корисника услуга њених сајтова. Стефан Салом, један од оснивача компаније, приликом примања награде је изјавио:

„Инфостуд је ове године примио доста награда и свакако смо врло поносни због тога. Међутим, ова награда је мени можда и највреднија баш због свог имена и значаја које има. Надам се да ће у Србији бити све више предузетника који ће успети да створе успешне фирме чији ће број запослених стално да расте. Да би се то десило је неопходно да држава нама привредницима максимално олакша и упрости пословање. Мислим да ту државу чека још доста посла. Али, ова награда је свакако јако добар корак у промовисању добрих пракси„.

Избор најбољих робних марки и корпоративних брендова на тржишту Републике Србије спровело је Министарство трговине и услуга, Привредна комора Србије и дневни економски лист „Привредни преглед“. Иначе, акција Најбоље из Србије је усмерена на јачање имиџа домаћих марки као и јачање конкуренције, уз подршку иновативности и афирмацију локалних брендова.

Компанија која поставља стандарде у области Интернет пословања

У образложењу одлуке жирија да Инфостуду додели галвну нагрaду у категорији услуга, стајало је следеће: „Инфостуд је Интернет страница коју смо сви бар једном посетили. Било да је у питању подстицање знања и учења, прављење ЦВ-ија и тражење посла, као и проналажење правог аутомобила за вас, или места где желите да отпутујете и бар на трен се удаљите од свакодневних брига. Као једна од првих домаћих фирми у овој области, Инфостуд подстиче развој електронског пословања у Србији. Усмерен је на развој електронског пословања кроз формирање и вођење јаке групе високопосећених сајтова, односно унапређење постојећих и развој нових квалитетних сајтова, који су лидери у својим областима. Инфостуд тежи ка томе да постави добре праксе и стандарде рада у области Интернет пословања у Србији“.

Иначе, жиријем је председавао министар трговине и услуга, др Слободан Милосављевић, а осим њега у том телу су се налазили и други истакнути стручњаци и експерти из различитих области.

Завршна свечаност и додела награда у оквиру акције „Најбоље из Србије 2010“ одржала се у среду 15. децембра у Атељеу 212. На манифестацији су проглашени победници у 24 категорије, а пријавило се 159 компанија са чак 217 брендова.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje