Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud dobitnik PRiznanja 2011

Kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ za dobru komunikaciju i odnose sa javnošću  u sklopu projekta „Virtualni dan karijera i znanja“, koju je tradicionalno po 14. put, dodelilo Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ).

Kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ za dobru komunikaciju i odnose sa javnošću u sklopu projekta „Virtualni dan karijera i znanja“, koju je tradicionalno po 14. put, dodelilo Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ).

Infostud je nagradu dobio u kategoriji integrisanih kampanja, za virtualni online sajam koji je održan od 13. do 20. oktobra prošle godine, a održaće se ponovo i na jesen ove godine .

Nagrađeni projekat, Virtualni dan karijera i znanja, predstavlja 3D virtualni izložbeni sajam koji funkcioniše putem Interneta i na kojem se predstaviljaju najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima, ali i edukativne ustanove od kojih posetioci mogu saznati sve o mogućnostima obuke i profesionalnog usavršavanja. Sajam koji je kompanija Infostud prošle godine organizovala u saradnji sa regonalnim partnerima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sajtovima MojPosao.net odnosno Posao.ba, održao se na adresiwww.dankarijera.comi omogućio je interaktivnu komunikaciju između poslodavaca i posetilaca, koja je podrazumevala brz i jednostavan pregled otvorenih radnih pozicija, ali i opušten razgovor sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova putem chat aplikacije. Na sajmu se predstavilo 37 kompanija i 10 edukativnih ustanova, a tokom nedelju dana trajanja posetilo ga je 125.000 jedinstvenih posetilaca.

Povodom nagrade, Sonja Kmezić, šef sajta Poslovi.infostud.com i vođa projekta za Srbiju, rekla je:

„Posebno je zadovoljstvo primiti nagradu u ovoj kategoriji, ne samo zato što potvrđuje kvalitet i dobru saradnju tima koji je na istom radio, već posebno zbog toga što se radi o projektu koji je za glavni cilj imao da olakša i unapredi procese zapošljavanja i obrazovanja u Srbiji, kao i da uspostavi interaktivniju komunikaciju poslodavaca i ljudi koji traže posao. Istovremeno, „Virtualni dan karijera i znanja“ je povezivao region kao celinu u ekonomskom smislu, kroz jačanje međusobne saradnje kompanija sa ovih prostora, s’obzirom da smo sajam organizovali sa partnerskim sajtovima Posao.ba iz BiH i MojPosao.net iz Hrvatske. Verujem da će ova nagrada biti podsticaj za dalji razvoj projekta koji zajedno organizujemo i ove godine, te da će i odziv poslodavaca, kao i broj novih radnih mesta – biti još veći.“

Inače, na tradicionalnoj manifestaciji DSOJ-a, PRijem, svake godine se dodeljuju nagrade najzaslužnijima u polju odnosa sa javnošću na našim prostorima i time se podstiče razvoj i dostizanje najviših standarda u toj profesiji. Na sinoćnoj svečanosti, nagrade su dodeljene u ukupno 13 kategorija, i to za najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative, a među nagrađenima bili su i: McCann Erickson PR, Communis/Institut za ortopedsko hirurške bolesti Banjica, Executive Group d.o.o. sa kliijentima: MKarbo product, 3D0, 3D1sa klijentima:3D23D3, 3D4, Agencija 3D5, JKP „Čistoća“ Novi Sad, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, kao i Selena Pješivac za najbolji akademski rad „Dr Dragutin Vračar“.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje