Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud dobitnik priznanje za društveno odgovorno poslovanje prema zaposlenima

  • Početna
  • Vesti
  • Infostud dobitnik priznanje za društveno odgovorno poslovanje prema zaposlenima

Kompanija Infostud dobitnik je specijalnog priznanja „JCI Subotica CSR Awards 2010“ u kategoriji društveno odgovorno poslovanje prema zaposlenima.

Kompanija Infostud dobitnik je specijalnog priznanje „JCI Subotica CSR Awards 2010“ u kategoriji društveno odgovorno poslovanje prema zaposlenima. Infostud je, kao subotička kompanija, nagradu dobio za strategiju poboljšanja zadovoljstva zaposlenih i niz aktivnosti na njenoj realizaciji. Kroz različite programe i aktivnosti cilj je da se rad unutar Infostuda učini još efikasnijim, odnosi u firmi stalno unapređuju, ali i održi dobar tim i visok nivo profesionalizma u poslovanju. Sve sprovedene aktivnosti mogu se svrstati u nekoliko glavnih segmenata: obuka i stručno usavršavanje zaposlenih, transparentnost poslovanja, kao i ostale beneficije za zaposlene.

Lokalne kompanije sa dobrom praksom u poslovanju

Žiri je jednoglasnu odluku doneo da, osim Infostuda, JCI Subotica CSR Awards 2010 dobiju i: GERONTOLOŠKI CENTAR SUBOTICA za društveno-odgovorno poslovanje prema klijentima, ZORKA KLOTILD 1904 za društveno-odgovorno poslovanje prema zaposlenima, VETERINARSKI ZAVOD SUBOTICA za društveno-odgovorno poslovanje prema životnoj sredini, GOODWILL PHARM za društveno-odgovorno poslovanje prema zajednici.

Žiri ove lokalne nagrade je radio u sastavu: Marija Ušumović Davčik, načelnica gradske uprave grada Subotice; Relja Burzan, šef Kancelarije za informacije zajedničkog tehničkog sekretarijata u Subotici za HUN-SRB IPA program; Boris Šuman, novinar YUeco televizije; Žolt Feher, Evropski JCI direktor i Pavle Budinčević, član upravnog odbora JCI Srbija.

Nagrada, koja se dodeljuje subotičkim kompanijama za doprinos u društveno odgovornom poslovanju, Infostudu je uručena u petak, 19. novembra 20110 godine, u Gradskoj kući u Subotici.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje