Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд доделио стипендије

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд доделио стипендије

Трећи пут заредом Инфостуд додељује стипендије, а поред новчане награде у вредности од 144 хиљаде динара, студенти имају и могућност обављања праксе у компанији током наредних годину дана како би стекли практична знања неоходна за рад на тржишту.

Данас су, у просторијама Инфостуда, потписани уговори о стипендирању студената Економског факултета и Високе техничке школе струковних студија и компаније Инфостуд и то трећи пут заредом. Поред новчане награде у вредности од 144 хиљаде динара, студенти имају и могућност обављања праксе у компанији Инфостуд током наредних годину дана како би стекли практична знања неоходна за рад на тржишту.

Процес селекције подразумевао је решавање задатака и интервјуе. Како је навела Ања Балажевић из одељења људских ресурса, ове године је пријављено највише кандитата до сада, а добитници стипендија су Јован Дакић и Андраш Тот са ВТШ-а, Владимир Божин, Ена Стипић и Нора Нешков са Економског факултета у Суботици.

Бранислава Гајић Станојевић, директор корпоративног развоја, поздрављајући присутне, искористила је прилику да се захвали ВТШ и ЕФ на великој подршци, не само на овом, већ и на другим заједничким пројектима и честитала стипендистима на смелости да се пријаве, осврћући се и на своје студентске дане и значај оваквих признања. Овим гестом ИС жели да подржи младе таленте, и пружи свој допринос развоју Суботице и тиме врати граду у ком компанија расте и послује. Такође, желимо да пружимо прилику и вратимо веру људима да вреди остати у Суботици и дамо им перспективу каријерног развоја. Бранислава је подсетила на бројне актвности којима жели да позиционира Суботицу на ИТ мапи као што су развој ИС Хуба, БизКод, а помогли смо и у промоцији Суботичког полумаратона и сличних пројеката који доприносе занимљивости живота у граду. Најбитнији ресурс који желимо да пружимо младима јесте знање, што јесте у складу са нашом филозофијом да је знање оно што је најбитније, а ако га правилно упослите, ви ћете новац зарадити. На крају свог излагања, охрабрила је студенте да буду отворени за нове погледе на свет и пригрле нова искуства.

Испред ВТШ присутнима се обратио проф.др Златко Човић, помоћник директора за односе са јавношћу и студентима, осврнувши се на дугогодишње стратегијско партнерство са Инфостуд компанијом.

На стипендију сам се пријавила из радозналости, али сам у процесу селекције схватила да ми се веома допада оно за шта сам конкурисала, и видим ово као лепу прилику да започнем своју каријеру – истакла је Ена Стипић, једна од добитника стипендије.

До сада је пет стипендиста добило запослење у Инфостуду.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje