Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд група један од партнера конкурса Генератор Флуо

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд група један од партнера конкурса Генератор Флуо

Право учешћа имају студенти, појединци или тимови до три члана, који имају између 18 и 27 година, а желе да покрену нову или унапреде постојећу предузетничку идеју, без обзира на делатност.

Инфостуд група један је од партнера наградног конкурса Generator Fluo, који је покренула Societe Generale банка. Конкурс је намењен студентима свих универзитета и факултета у Србији који желе да пријаве своју иновативну, изводљиву и одрживу предузетничку идеју. Инфостуд је један од спонзора главне награде – седам дана у иновативном технолошком хабу Социете Генерале Групе у Паризу. Рок за пријаву је 9. април.

Право учешћа имају студенти, појединци или тимови до три члана, који имају између 18 и 27 година, а желе да покрену нову или унапреде постојећу предузетничку идеју, без обзира на делатност. Генератор Флуо има за циљ да издвоји студентске идеје које имају потенцијал да креирају разлику на тржишту, као и да пружи подршку иновацијама и предузетништву у Србији.

Стручни жири ће проценити иновативност, изводљивост и одрживост пројеката и изабрати 40 најбољих иновација које ће уз помоћ ментора разрадити бизнис план. У последњи круг пласираће се 10 финалиста чији ће пројекти бити представљени на сајту www.generator.rs. Финалисти улазе у трку за главну награду, награде партнера, а иновација са највише гласова јавности осваја награду публике. Презентације финалних идеја и проглашење победника пред жиријем, медијима, предузетницима и инвеститорима биће организоване 31. маја.

Инспиративно путовање за победничку иновацију у технолошки хаб Социете Генерале Групе, који су обезбедили Сосиете Генерали банка и Инфостуд група, прилика је за размењивање идеја у међународном стартап окружењу и даље развијање иновације.

Партнери конкурса који награђују најиновативније студенте су Инфостуд, Генерали, Комтрејд, Гигатрон, Мејнстрим, Донкафе и Кока Кола ХБЦ Србија. Студенте награђују и Центар за технолошко предузетништво и иновације (ИЦТ Хуб), СтартИт, Стартап Центар и Истраживачко развојни центар Факултета организационих наука. Конкурс Генератор Флуо подржавају Иницијатива Дигитална Србија и Француски институт у Србији, Европски омладински центар и готово 70 факултета и Универзитета и студентских организација.

Више информација о конкурсу на сајту generator.rs.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje