Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud grupa jedan od partnera konkursa Generator Fluo

  • Početna
  • Vesti
  • Infostud grupa jedan od partnera konkursa Generator Fluo

Pravo učešća imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost.

Infostud grupa jedan je od partnera nagradnog konkursa Generator Fluo, koji je pokrenula Societe Generale banka. Konkurs je namenjen studentima svih univerziteta i fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoju inovativnu, izvodljivu i održivu preduzetničku ideju. Infostud je jedan od sponzora glavne nagrade – sedam dana u inovativnom tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu. Rok za prijavu je 9. april.

Pravo učešća imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost. Generator Fluo ima za cilj da izdvoji studentske ideje koje imaju potencijal da kreiraju razliku na tržištu, kao i da pruži podršku inovacijama i preduzetništvu u Srbiji.

Stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi biznis plan. U poslednji krug plasiraće se 10 finalista čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu www.generator.rs. Finalisti ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova javnosti osvaja nagradu publike. Prezentacije finalnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće organizovane 31. maja.

Inspirativno putovanje za pobedničku inovaciju u tehnološki hab Societe Generale Grupe, koji su obezbedili Sosiete Generali banka i Infostud grupa, prilika je za razmenjivanje ideja u međunarodnom startap okruženju i dalje razvijanje inovacije.

Partneri konkursa koji nagrađuju najinovativnije studente su Infostud, Generali, Komtrejd, Gigatron, Mejnstrim, Donkafe i Koka Kola HBC Srbija. Studente nagrađuju i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije (ICT Hub), StartIt, Startap Centar i Istraživačko razvojni centar Fakulteta organizacionih nauka. Konkurs Generator Fluo podržavaju Inicijativa Digitalna Srbija i Francuski institut u Srbiji, Evropski omladinski centar i gotovo 70 fakulteta i Univerziteta i studentskih organizacija.

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje