Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд купио сајт Осигураник.цом

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд купио сајт Осигураник.цом

Компанија Инфостуд, једна од водећих интернет компанија у Србији, након развоја својих сајтова за запошљавање, аутомобилизам, образовање и туризам, закорачила је у још једну пословну област -осигурање. 


Компанија Инфостуд, једна од водећих интернет компанија у Србији, након развоја својих сајтова за запошљавање, аутомобилизам, образовање и туризам, закорачила је у још једну пословну област. Осигурање.

Наиме, недавно је ова компанија постала власник сајта www.осигураник.цом са намером да делатност осигурања што више приближи грађанима, и то на тај начин што ће омогућити да се целокупан процес куповине осигурања изврши онлајн.

Главна предност овакве куповине је у томе што на основу захтева које упути посетилац, стручњаци из области осигурања запослени на овом сајту, у сарадњи са осигуравајућим друштвима, обезбеђују неколико понуда од којих купац бира најбољу за себе. Целокупан поступак, од одабира осигурања, преко разматрања понуда до закључења полисе обавља се онлајн.

Иначе, онлајн куповина осигурања уобичајна је пракса у развијеном делу света, а један од циљева овог сајта јесте и да се увођењем модерних технологија у ову врсту пословања поједностави куповина осигурања, како за становништво, тако и за правна лица у Србији.

Доступне су практично све врсте осигурања па се тако преко овог сајта може каско осигурати возило, набавити путно осигурање, закључити полиса животног осигурања, осигурање домаћинства, осигурање кућних љубимаца и многа друга.

Такође, путем овог сајта посетиоци ће бити у прилици и да на неконвенционалан начин науче све што их интересује у вези осигурања, и сазнају због чега је битно на време размишљати о оваквом виду финансијске безбедности. Ако у неком моменту буде потребно да се купљена полиса искористи, могуће је јавити се запосленима на сајту Осигураник.цом који ће помоћи саветима и препоручити најадекватнији начин за остваривања својих права.

Услуга портала је бесплатна, купац не плаћа ништа осим полисе.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje