Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud kupio sajt Osiguranik.com

Kompanija Infostud, jedna od vodećih internet kompanija u Srbiji, nakon razvoja svojih sajtova za zapošljavanje, automobilizam, obrazovanje i turizam, zakoračila je u još jednu poslovnu oblast -osiguranje. 


Kompanija Infostud, jedna od vodećih internet kompanija u Srbiji, nakon razvoja svojih sajtova za zapošljavanje, automobilizam, obrazovanje i turizam, zakoračila je u još jednu poslovnu oblast. Osiguranje.

Naime, nedavno je ova kompanija postala vlasnik sajta www.osiguranik.com sa namerom da delatnost osiguranja što više približi građanima, i to na taj način što će omogućiti da se celokupan proces kupovine osiguranja izvrši onlajn.

Glavna prednost ovakve kupovine je u tome što na osnovu zahteva koje uputi posetilac, stručnjaci iz oblasti osiguranja zaposleni na ovom sajtu, u saradnji sa osiguravajućim društvima, obezbeđuju nekoliko ponuda od kojih kupac bira najbolju za sebe. Celokupan postupak, od odabira osiguranja, preko razmatranja ponuda do zaključenja polise obavlja se onlajn.

Inače, onlajn kupovina osiguranja uobičajna je praksa u razvijenom delu sveta, a jedan od ciljeva ovog sajta jeste i da se uvođenjem modernih tehnologija u ovu vrstu poslovanja pojednostavi kupovina osiguranja, kako za stanovništvo, tako i za pravna lica u Srbiji.

Dostupne su praktično sve vrste osiguranja pa se tako preko ovog sajta može kasko osigurati vozilo, nabaviti putno osiguranje, zaključiti polisa životnog osiguranja, osiguranje domaćinstva, osiguranje kućnih ljubimaca i mnoga druga.

Takođe, putem ovog sajta posetioci će biti u prilici i da na nekonvencionalan način nauče sve što ih interesuje u vezi osiguranja, i saznaju zbog čega je bitno na vreme razmišljati o ovakvom vidu finansijske bezbednosti. Ako u nekom momentu bude potrebno da se kupljena polisa iskoristi, moguće je javiti se zaposlenima na sajtu Osiguranik.com koji će pomoći savetima i preporučiti najadekvatniji način za ostvarivanja svojih prava.

Usluga portala je besplatna, kupac ne plaća ništa osim polise.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje