Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostudovi sajtovi među 50 najboljih po mišljenju PC Press-a

  • Početna
  • Vesti
  • Infostudovi sajtovi među 50 najboljih po mišljenju PC Press-a

Sajt Polovniautombili.com i sajt turističke agencije Putovanja.info, koji posluju u sastavu kompanije Infostud, našli su se među 50 najboljih srpskih sajtova u 2012. godini po mišljenju redakcije časopisa PC Press.

Na svečanoj dodeli nagrada u Skupštini grada Beograda redakcija časopisa PC Press proglasila je najbolje srpske sajtove u 2012. godini. Među 50 najboljih našli su se i sajtovi Polovniautomobili.com i sajt turističke agencije Putovanja.info, koji posluju u sastavu kompanije Infostud.

Među pobednicima u 10 različitih kategorija našli su se sajtovi:www.rgz.gov.rs, www.planplus.rs, www.limundo.rs, www.rts.rs, www.iths.edu.rs, www.informacija.rs, www.drristic.com, www.tob.rs, www.dominomagazin.com, www.mooshema.com.

Novitet ove godine je specijalna nagrada publike, dodeljena sajtuwww.wannabemagazine.com, a specijalno priznanje dodeljeno je i RNIDS-u, za Program podrške projektima popularizacije Interneta. Kompletna lista 50 najboljih sajtova u 2012 godini se nalazi na sajtu PC Press-a.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje