Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostudu tri prve nagrade za najbolje marketinške projekte u 2010. godini

  • Početna
  • Vesti
  • Infostudu tri prve nagrade za najbolje marketinške projekte u 2010. godini

Kompanija Infostud dobitnik je tri prve nagrade Udruženja Ekonomskih Propagandista Srbije (UEPS) za 2010. godinu. Sve tri nagrade za marketing Infostudu su dodeljene za projekat „Virtuelni dani karijera i znanja“, odnosno za prvi Internet sajam zapošljavanja i obuke u Srbiji, koji je održan tokom oktobra ove godine i to na regionalnom nivou – za Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Kompanija Infostud dobitnik je tri prve nagrade Udruženja Ekonomskih Propagandista Srbije (UEPS) za 2010. godinu. Sve tri nagrade za marketing Infostudu su dodeljene za projekat „Virtuelni dani karijera i znanja“, odnosno za prvi Internet sajam zapošljavanja i obuke u Srbiji, koji je održan tokom oktobra ove godine i to na regionalnom nivou – za Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Osim prve nagrade u kategoriji Online projekat profitnog tipa, „Virtualni dan karijera i znanja“ takođe je proglašen najboljim u funkciji profesije – u ovom slučaju u funkciji zapošljavanja, kao i najboljim istraživačkim projektom za istraživanje sprovedenom na temu stanja na tržištu rada u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Povodom nagrada, Branislava Gajić, direktorka Infostuda rekla je:

„U konkurenciji jakih marketinških agencija, dobar je osećaj kada Internet kompanija poput naše osvoji tri prve nagrade i verujem da je ceo tim koji je radio na nagrađenom projektu zaslužio priznanje. Pogotovo imajući u vidu da smo ovaj Internet sajam organizovali po prvi put i imali smo veoma visoku posećenost. To mi je drago jer me podseća na potencijal Interneta u Srbiji i to da ljudi ovde prepoznaju i prihvataju koristi koje mogu imati od Interneta u svakodnevnom životu.“

Tradicionalna priznanja UEPS-a se dodeljuju najuspešnijim agencijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u protekloj godini, i to u kategorijama: za najbolju kampanju, najbolji TV spot, radio spot, outdoor kampanju, print, dizajn, izdavaštvo i specijalna priznanja. Ove godine nagrade su dodeljene 21. decembra na svečanosti upriličenoj na Beogradskom sajmu, koja je takođe obeležila i 50 godina od osnivanja UEPS-a.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje