Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуду три прве награде за најбоље маркетиншке пројекте у 2010. години

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуду три прве награде за најбоље маркетиншке пројекте у 2010. години

Компанија Инфостуд добитник је три прве награде Удружења Економских Пропагандиста Србије (УЕПС) за 2010. годину. Све три награде за маркетинг Инфостуду су додељене за пројекат „Виртуелни дани каријера и знања“, односно за први Интернет сајам запошљавања и обуке у Србији, који је одржан током октобра ове године и то на регионалном нивоу – за Србију, Хрватску и Босну и Херцеговину.

Компанија Инфостуд добитник је три прве награде Удружења Економских Пропагандиста Србије (УЕПС) за 2010. годину. Све три награде за маркетинг Инфостуду су додељене за пројекат „Виртуелни дани каријера и знања“, односно за први Интернет сајам запошљавања и обуке у Србији, који је одржан током октобра ове године и то на регионалном нивоу – за Србију, Хрватску и Босну и Херцеговину. Осим прве награде у категорији Online пројекат профитног типа, „Виртуални дан каријера и знања“ такође је проглашен најбољим у функцији професије – у овом случају у функцији запошљавања, као и најбољим истраживачким пројектом за истраживање спроведеном на тему стања на тржишту рада у Србији, Босни и Херцеговини и Хрватској.

Поводом награда, Бранислава Гајић, директорка Инфостуда рекла је:

„У конкуренцији јаких маркетиншких агенција, добар је осећај када Интернет компанија попут наше освоји три прве награде и верујем да је цео тим који је радио на награђеном пројекту заслужио признање. Поготово имајући у виду да смо овај Интернет сајам организовали по први пут и имали смо веома високу посећеност. То ми је драго јер ме подсећа на потенцијал Интернета у Србији и то да људи овде препознају и прихватају користи које могу имати од Интернета у свакодневном животу.“

Традиционална признања UEPS-a се додељују најуспешнијим агенцијама и појединцима за остварене резултате у струци у протеклој години, и то у категоријама: за најбољу кампању, најбољи ТВ спот, радио спот, outdoor кампању, print, дизајн, издаваштво и специјална признања. Ове године награде су додељене 21. децембра на свечаности уприличеној на Београдском сајму, која је такође обележила и 50 година од оснивања UEPS-a.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje