Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Kompaniji Infostud dodeljen status „Superbrand Srbija“ za 2012-2013. godinu

  • Početna
  • Vesti
  • Kompaniji Infostud dodeljen status „Superbrand Srbija“ za 2012-2013. godinu

Kompanija Infostud dobila je status „Superbrand Srbija“ za 2012-2013. godinu u kategoriji telekomunikacije, na sinoćnoj dodeli ovih prestižnih nagrada, dok je titulu najbolje u ovoj kategoriji ponela kompanija Telekom Srbija.

Kompanija Infostud dobila je status „Superbrend Srbija“ za 2012-2013. godinu u kategoriji telekomunikacije, na sinoćnoj dodeli ovih prestižnih nagrada.

Inače, u ovoj kategoriji titulu najbolje ponela je kompanija Telekom Srbija, a pored Infostuda u kategoriji telekomunikacije status Superbrenda ponele su još i sledeće renomirane kompanije: Orion telekom, Saga, SBB, Telenor Srbija i Vip Mobile.

Kompanije koje su ponele titulu „Superbrands 2012-2013“ izabrane su nakon ispitivanja tržišta, javnog mnjenja cele Srbije i ocena članova nezavisnog Saveta Superbrends-a (www.superbrands.rs), koji je sastavljen od vodećih ličnosti ekonomije, marketinga i medija.

Stručni žiri Korporate Superbrends 2012-2013, sastojao se od sledećih članova: Toplica Spasojević (predsednik ITM Grup i presednik Udruženja korporativnih direktora Srbije), Prof. Dr Ana S. Trbović (dekan fakulteta FEFA i partner EBA), Nebojša Atanacković (presednik unije poslodavaca Srbije), Branislav Bugarski (generalni direktor Fonda za podršku investicija u Vojvodini), Ana Firtel (izvršni direktor Saveta stranih investitora), Janis Gionis (Kantri Menadžer, ICAP Srbija), Dr Jasmina Knežević (Suosnivač i direktor opšte bolnice Bel Medik, član izvršnog odbora Udruženja poslovnih žena Srbije), Dr Milan Parivodić (osnivač i predsednik Servisa stranih investitora (Forinvest) i član Saveta za evropske integracije Vlade Republike Srbije), Srđan Janićijević (osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta), Danijela Jovanović (generalni direktor izdavačke kuće Atika Media), Filipos Karamanolis (predsednik izvršnog odbora Eurobank EFG Srbija), Božidar Laganin (Direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije), Miša Lukić (Predsednik upravnog odbora i osnivač i suvlasnik, MMS Komjunikejšns/Pablik Grup Srbija), Nikola Nedeljković (generalni direktor MPC Propertis), Marija Pavlović (glavni i odgovorni urednik Profit magazina), Maja Piščević (generalni direktor AmHam) i Mihailo Vesović (potpredsednik Privredne komore Srbije).

Predsednik Saveta Superbrends Srbija, Toplica Spasojević, rekao je na svečanosti da je u konkurenciji za izbor koroprativnog superbrenda bilo oko 1.600 najpoznatijih brendova u našoj zemlji.

Korporativne nagrade Superbrands Srbija 2012-2013. dodeljene su u 34 kategorije, a u Srbiji su po prvi put pokrenute 2007. godine, od strane TGI Grup Internnešnl, kao način da se oda priznanje najjačim brendovima u zemlji.

Superbrends je osnovan 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske i vodeća je svetska platforma za promociju brendova, koja poboljšava informisanost o brendiranju i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih je sada više od 80 širom sveta.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje