Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Компанији Инфостуд додељен статус „Супербранд Србија“ за 2012-2013. годину

  • Početna
  • Vesti
  • Компанији Инфостуд додељен статус „Супербранд Србија“ за 2012-2013. годину

Компанија Инфостуд добила је статус „Супербранд Србија“ за 2012-2013. годину у категорији телекомуникације, на синоћној додели ових престижних награда, док је титулу најбоље у овој категорији понела компанија Телеком Србија.

Компанија Инфостуд добила је статус „Супербрeнд Србија“ за 2012-2013. годину у категорији телекомуникације, на синоћној додели ових престижних награда.

Иначе, у овој категорији титулу најбоље понела је компанија Телеком Србија, а поред Инфостуда у категорији телекомуникације статус Супербренда понеле су још и следеће реномиране компаније: Орион телеком, Сага, СББ, Теленор Србија и Вип Мобиле.

Компаније које су понеле титулу „Супербрандс 2012-2013“ изабране су након испитивања тржишта, јавног мњења целе Србије и оцена чланова независног Савета Супербрендс-а (www.superbrands.rs), који је састављен од водећих личности економије, маркетинга и медија.

Стручни жири Корпорате Супербрендс 2012-2013, састојао се од следећих чланова: Топлица Спасојевић (председник ИТМ Груп и преседник Удружења корпоративних директора Србије), Проф. Др Ана С. Трбовић (декан факултета ФЕФА и партнер ЕБА), Небојша Атанацковић (преседник уније послодаваца Србије), Бранислав Бугарски (генерални директор Фонда за подршку инвестиција у Војводини), Ана Фиртел (извршни директор Савета страних инвеститора), Јанис Гионис (Кантри Менаџер, ИЦАП Србија), Др Јасмина Кнежевић (Суоснивач и директор опште болнице Бел Медик, члан извршног одбора Удружења пословних жена Србије), Др Милан Париводић (оснивач и председник Сервиса страних инвеститора (Форинвест) и члан Савета за европске интеграције Владе Републике Србије), Срђан Јанићијевић (оснивач и директор Мокрогорске школе менаџмента), Данијела Јовановић (генерални директор издавачке куће Атика Медиа), Филипос Караманолис (председник извршног одбора Еуробанк ЕФГ Србија), Божидар Лаганин (Директор Агенције за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије), Миша Лукић (Председник управног одбора и оснивач и сувласник, ММС Комјуникејшнс/Паблик Груп Србија), Никола Недељковић (генерални директор МПЦ Пропертис), Марија Павловић (главни и одговорни уредник Профит магазина), Маја Пишчевић (генерални директор АмХам) и Михаило Весовић (потпредседник Привредне коморе Србије).

Председник Савета Супербрендс Србија, Топлица Спасојевић, рекао је на свечаности да је у конкуренцији за избор коропративног супербренда било око 1.600 најпознатијих брендова у нашој земљи.

Корпоративне награде Супербрандс Србија 2012-2013. додељене су у 34 категорије, а у Србији су по први пут покренуте 2007. године, од стране ТГИ Груп Интерннешнл, као начин да се ода признање најјачим брендовима у земљи.

Супербрендс је основан 1994. године у Уједињеном Краљевству Велике Британије и Северне Ирске и водећа је светска платформа за промоцију брендова, која побољшава информисаност о брендирању и промовише ту област кроз препознавање и утврђивање водећих међународних и локалних брендова у свакој земљи чланици, којих је сада више од 80 широм света.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje