Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Месец знања у Новом Саду – нова акција Инфостуда

  • Početna
  • Vesti
  • Месец знања у Новом Саду – нова акција Инфостуда

Од 20. јануара до 20. фебруара сајт знање.инфостуд.цом организује акцију „Месец знања у Новом Саду“ током које ће свим институцијама које се баве неформалним образовањем омогућити попуст од 50% на представљање својих курсева. Осим овога, Инфостуд ће у Новом Саду организовати и стручни семинар о „7 навика успешних људи“ по методу Стивена Кавија  у оквиру којег ће најсрећнији посетилац добити награду ДВД плејер и чији ће термин бити ускоро објављен.

Од 20. јануара до 20. фебруара сајт znanje.infostud.com организује акцију „Месец знања у Новом Саду“ током које ће свим институцијама које се баве неформалним образовањем омогућити попуст од 50% на представљање својих курсева. Осим овога, Инфостуд ће у Новом Саду организовати и стручни семинар о „7 навика успешних људи“ по методу Стивена Кавија у оквиру којег ће најсрећнији посетилац добити награду ДВД плејер и чији ће термин бити ускоро објављен.

Овом акцијом Инфостуд жели да код Новосађана подстакне развој свести о неопходности усавршавања током целог живота, као и да утиче на ширење избора могућности за усавршавање у Новом Саду. Осим овога, Инфостуд жели да институцијама које организују образовне програме и обуку, пружи бољи увид у захтеве тржишта као и да их подстакне да стално унапређују квалитет своје понуде и начин њиховог представљања и промовисања.

Ово је прва у низу акција овог типа које Инфостуд планира да спроведе у свим већим градовима у Србији.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje