Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Mesec znanja u Novom Sadu – nova akcija Infostuda

  • Početna
  • Vesti
  • Mesec znanja u Novom Sadu – nova akcija Infostuda

Od 20. januara do 20. februara sajt znanje.infostud.com organizuje akciju „Mesec znanja u Novom Sadu“ tokom koje će svim institucijama koje se bave neformalnim obrazovanjem omogućiti popust od 50% na predstavljanje svojih kurseva. Osim ovoga, Infostud će u Novom Sadu organizovati i stručni seminar o „7 navika uspešnih ljudi“ po metodu Stivena Kavija  u okviru kojeg će najsrećniji posetilac dobiti nagradu DVD plejer i čiji će termin biti uskoro objavljen.

Od 20. januara do 20. februara sajt znanje.infostud.com organizuje akciju „Mesec znanja u Novom Sadu“ tokom koje će svim institucijama koje se bave neformalnim obrazovanjem omogućiti popust od 50% na predstavljanje svojih kurseva. Osim ovoga, Infostud će u Novom Sadu organizovati i stručni seminar o „7 navika uspešnih ljudi“ po metodu Stivena Kavija u okviru kojeg će najsrećniji posetilac dobiti nagradu DVD plejer i čiji će termin biti uskoro objavljen.

Ovom akcijom Infostud želi da kod Novosađana podstakne razvoj svesti o neophodnosti usavršavanja tokom celog života, kao i da utiče na širenje izbora mogućnosti za usavršavanje u Novom Sadu. Osim ovoga, Infostud želi da institucijama koje organizuju obrazovne programe i obuku, pruži bolji uvid u zahteve tržišta kao i da ih podstakne da stalno unapređuju kvalitet svoje ponude i način njihovog predstavljanja i promovisanja.

Ovo je prva u nizu akcija ovog tipa koje Infostud planira da sprovede u svim većim gradovima u Srbiji.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje