Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Misli globalno, sadi lokalno

Akciji ozelenjavanja zelenih površina koje organizuje samorganizovana grupa „gerila baštovana“ priključili su se i zaposleni u Infostudu koji su posadili 215 sadnica cveća na 7 lokacijia u Subotici i na taj način dodatno ulepšali i uredili svoj grad.

Relativno mala, ali vredna ekipa mladih, većinom Subotičana zaposlenih u Infostudu, sprovela je u delo zamisao ozelenjavanja žardinjera na 7 lokacija u Subotici. Iako je Subotica lepo sređen grad, dodatno je ulepšan sa još 19 žardinjera u kojima je posađeno 215 sadnica cveća, a na svakoj od žardinjera postavljena je mala poruka na štapiću u kojoj se sugrađani mole da nastave da se brinu o sadnicama kako bi one uzvratile punim sjajem.

Ovakve i slične akcije u Beogradu je do sad organizovao Beogradski pokret gerila baštovana, neformalna grupa dobrovoljaca koji su voljni da samoinicijativno i uz svoja sredstva oplemene neke površine za koje im se učine da se mogu relativno lako ulepšati. Zaposleni u Infostudu su učešćem u ovom društveno odgovornom projektu želeli da svojim primerom pokažu koliko malo truda, pažnje i dobre volje svako od nas treba da uloži da bi se pozitivne promene videle u celom gradu.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje