Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Počeo 5. regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja

  • Početna
  • Vesti
  • Počeo 5. regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja

Ovogodišnji peti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja je počeo danas i trajaće od do 22. oktobra  na adresi www.dankarijera.com. Sajam je prilika pre svega za mlade ljude koji su u potrazi za prvim zaposlenjem da započnu svoju karijeru i profesionalni razvoj. Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da „obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktuelnim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere.

Ovogodišnji 5. regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja je počeo danas i trajaće do 22. oktobra na adresi www.dankarijera.com. Sajam je prilika pre svega za mlade ljude koji su u potrazi za prvim zaposlenjem da započnu svoju karijeru i profesionalni razvoj. Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da „obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktuelnim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere.

Posetioci iz Srbije imaju priliku da pogledaju 100 različitih oglasa, a među kompanijama izlagačima su : Philip Morris International, VIP mobile, Ernst & Young, Sberbank Srbija, Swarovski, Smith Micro Software, Naftna industrija Srbije, Nestle, Nelt, Telenor, eFront, Lidl, Vip mobile, PKC Wiring Systems, Trizma, Cooper tire Rubber Company.

Edukativne programe će predstaviti Francuski institut u Srbiji – Campus France, Ambasada Kanade – Education in/au Canada i Ambasada Australije – Australian Trade Commission.

Osim toga, posetioci će putem chata moći da postave pitanja predstavnicima kompanija, ali i da prate i okrugle stolove i radionice na kojima će se obrađivati aktuelne teme iz sfere zapošljavanja. Kandidati će moći iz prve ruke da saznaju kako da napišu dobar CV, kako da se pripreme za razgovor za posao, da se informišu o karijernom razvoju tokom celog života i pokretanju startapova, a radionicama će moći fizički da prisustvuju uz prethodno prijavljivanje u prostorijama Business academy i IT academy u Zemunu, Cara Dušana 34, ili da ih prate putem live streaminga.

Online sajam već petu godinu zaredom organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju NajStudent.com i Prijemni.infostud.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Medijski pokrovitelji sajma su : Večernje novosti, Naxi Radio, Ekonometar i Biznis magazin.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje