Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Почео највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања

  • Početna
  • Vesti
  • Почео највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања

Почео је највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2016“ који ће трајати  до 26. октобра на адресиwww.данкаријера.цом.
Током осам дана трајања сајма поред великог броја огласа за посао, познате компаније из Србије и региона ће понудити и велики број пракси за све оне који желе са стекну радно искуство.

Почео је највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2016“ који ће трајати до 26. октобра на адреси http://poslovi.infostud.com/ .

Током осам дана трајања сајма поред великог броја огласа за посао, познате компаније из Србије и региона ће понудити и велики број пракси за све оне који желе са стекну радно искуство.

Догађај већ 7 година традиционално организују три најпосећенија портала за запошљавање у региону – из Србије сајт Послови.инфостуд.цом, у сарадњи са Инфостудовим образовним сајтом НајСтудент.цом, портал МојПосао.нет из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине. Током сајма ће бити организовано и велико регионално истраживање трендова на тржишту рада са упоредном анализом стања у све три земље.

Више од 200 огласа за посао за кандидате из Србије на линку.

Као и претходних година сви заинтересовани сајму могу да приступе у било које време из својих домова и да прегледају огласе за посао, праксе и курсеве битне за развој каријере. Осим тога, свакодневно по утврђеном распореду могу да разговарају са послодавцима путем chat сервиса и да добију више информација о запослењу и праксама у њиховим компанијама. Представници едукативних установа ће такође бити активни путем chat – сервиса.

Међу излагачима на сајму ће се ове године наћи: Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Accenture, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Adria Media, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana i Australian Trade Commission – Ambasada Australije, Link Group d.o.o.

Од регионалних излагача, који наступају истовремено на сва три тржишта, на сајму ће учествовати: Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

Прилика за лични контак са послодавцима

Током сајма посетиоци ће моћи и физички да пристуствују панел дискусијама које ће се одржати у просторијама ЛИНК гроуп у Земуну у суботу 22.10 од 11 х, током којих ће представници великих компанија које учествују на сајму говорити о значају праксе за добијање посла и програмима које они организују.

Осим представника компанија, на панелима ће учествовати и млади предузетници из Србије који ће испричати како су градили своје каријере и поделити своја искуства са свима онима који дискује буду пратили у просторијама ЛИНК гроуп или путем ливе стреам-а.

За протеклих 5 година сајам је имао преко 1 100 000 посета, а само прошле године је забележно рекордних 256 000.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje