Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Počeo najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

  • Početna
  • Vesti
  • Počeo najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Počeo je najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“ koji će trajati  do 26. oktobra na adresiwww.dankarijera.com.
Tokom osam dana trajanja sajma pored velikog broja oglasa za posao, poznate kompanije iz Srbije i regiona će ponuditi i veliki broj praksi za sve one koji žele sa steknu radno iskustvo.

Počeo je najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“ koji će trajati do 26. oktobra na adresi http://poslovi.infostud.com/ .

Tokom osam dana trajanja sajma pored velikog broja oglasa za posao, poznate kompanije iz Srbije i regiona će ponuditi i veliki broj praksi za sve one koji žele sa steknu radno iskustvo.

Događaj već 7 godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim obrazovnim sajtom NajStudent.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. Tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje.

Više od 200 oglasa za posao za kandidate iz Srbije na linku.

Kao i prethodnih godina svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i kurseve bitne za razvoj karijere. Osim toga, svakodnevno po utvrđenom rasporedu mogu da razgovaraju sa poslodavcima putem chat servisa i da dobiju više informacija o zaposlenju i praksama u njihovim kompanijama. Predstavnici edukativnih ustanova će takođe biti aktivni putem chat – servisa.

Među izlagačima na sajmu će se ove godine naći: Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Accenture, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Adria Media, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana i Australian Trade Commission – Ambasada Australije, Link Group d.o.o.

Od regionalnih izlagača, koji nastupaju istovremeno na sva tri tržišta, na sajmu će učestvovati: Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

Prilika za lični kontak sa poslodavcima

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama LINK group u Zemunu u subotu 22.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o značaju prakse za dobijanje posla i programima koje oni organizuju.

Osim predstavnika kompanija, na panelima će učestvovati i mladi preduzetnici iz Srbije koji će ispričati kako su gradili svoje karijere i podeliti svoja iskustva sa svima onima koji diskuje budu pratili u prostorijama LINK group ili putem live stream-a.

Za proteklih 5 godina sajam je imao preko 1 100 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 256 000.

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje