Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Нора Нешков, БизКод пројектни менаџер

БизКод из угла пројектног менаџера

Ове године ми је припала та част да други пут заредом будем пројектни менаџер на пројекту какав је БизКод.

Морам признати да када сам 2020. године постала стипендиста тадашње Инфостуд групе, нисам ни сањала да ћу једног дана водити тако велики и важан пројекат, као што је овај.

БизКод хакатон се састоји из два дела (биз и код), ове године ће се одржати по седми пут. Функционише по принципу решавања задатог проблема, где ће се такмичари у периоду од 24 часа надметати у проналаску најбољег решења. Очекује се да студенти покажу креативност, иновативност, вештину комуникације, тимски и такмичарски дух, као и склоност ка самосталном истраживању. Тим треба да чине четири члана, а сваком тиму биће додељен ментор са којим ће делити ноћ без сна да би на најбољи начин реализовали своју идеју. Након истека 24 сата и краћег предаха, тимови ће презентовати своје идејно решење стручном жирију који ће одабрати победнике. За најбоље тимове обезбеђене су награде, а верујемо да ће сваки учесник са такмичења понети знање и ново искуство.

У организацији БизКод-а волонтира око 60 мојих колега који већ 3 месеца вредно раде на остваривању заједничких циљева, а то је да тог викенда приуштимо студентима незаборавно искуство. Током заједничког рада на пројекту огледају се и вредности које ми као Инспира група гајимо, изузетно смо храбри и амбициозни када се хватамо у коштац са разним проблемима, а верујте ми да их је било; предузимљиви смо и допуштамо себи да учимо и развијамо се заједно са студентима; вреднујемо снагу тима и ту смо да сви заједно радимо као један; и оно најважније је увек играмо фер.

Надамо се да ћемо те вредности пренети на студенте, а да су неки од њих потенцијално и наше будуће колеге.

Традиционално студентско такмичење за економисте и програмере „БизКод“ биће одржано 18. и 19. марта, а заинтересовани студенти треба да оформе тим и пријаве учешће до 26. фебруара: www.bizkod.rs

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje

Повезане приче

У потрази за доктором за ауто-делове

Сајт ProdajaDelova.rs тражи нове чланове продајног тима Да ли се сећате како су се некад...

Прочитај више

Да ли је програмски језик РОДНО СЕНЗИТИВАН?

Грофица Ејда, припадница аристократског миљеа у Великој Британији, трасирала ј...

Прочитај више

Инфостуд некада са 10-ак људи, Инспира група данас са више од 300

Могу ли вредности остати исте?   То не може бити сасвим иста ствар, зар не? Г...

Прочитај више