Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Nora Neškov, BizKod projektni menadžer

BizKod iz ugla projektnog menadžera

Ove godine mi je pripala ta čast da drugi put zaredom budem projektni menadžer na projektu kakav je BizKod.

Moram priznati da kada sam 2020. godine postala stipendista tadašnje Infostud grupe, nisam ni sanjala da ću jednog dana voditi tako veliki i važan projekat, kao što je ovaj.

BizKod hakaton se sastoji iz dva dela (biz i kod), ove godine će se održati po sedmi put. Funkcioniše po principu rešavanja zadatog problema, gde će se takmičari u periodu od 24 časa nadmetati u pronalasku najboljeg rešenja. Očekuje se da studenti pokažu kreativnost, inovativnost, veštinu komunikacije, timski i takmičarski duh, kao i sklonost ka samostalnom istraživanju. Tim treba da čine četiri člana, a svakom timu biće dodeljen mentor sa kojim će deliti noć bez sna da bi na najbolji način realizovali svoju ideju. Nakon isteka 24 sata i kraćeg predaha, timovi će prezentovati svoje idejno rešenje stručnom žiriju koji će odabrati pobednike. Za najbolje timove obezbeđene su nagrade, a verujemo da će svaki učesnik sa takmičenja poneti znanje i novo iskustvo.

U organizaciji BizKod-a volontira oko 60 mojih kolega koji već 3 meseca vredno rade na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, a to je da tog vikenda priuštimo studentima nezaboravno iskustvo. Tokom zajedničkog rada na projektu ogledaju se i vrednosti koje mi kao Inspira grupa gajimo, izuzetno smo hrabri i ambiciozni kada se hvatamo u koštac sa raznim problemima, a verujte mi da ih je bilo; preduzimljivi smo i dopuštamo sebi da učimo i razvijamo se zajedno sa studentima; vrednujemo snagu tima i tu smo da svi zajedno radimo kao jedan; i ono najvažnije je uvek igramo fer.

Nadamo se da ćemo te vrednosti preneti na studente, a da su neki od njih potencijalno i naše buduće kolege.

Tradicionalno studentsko takmičenje za ekonomiste i programere „BizKod“ biće održano 18. i 19. marta, a zainteresovani studenti treba da oforme tim i prijave učešće do 26. februara: www.bizkod.rs

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje

Povezane priče

11 uspešnih godina saradnje: Odlazak na Međunarodnu PHP konferenciju u Minhen

Saradnja sa kompanijom Inspira grupa (tadašnja Infostud grupa) je započela 2012. god...

Pročitaj više
bizkod hakaton

BizKod Hakaton: Saveti i iskustva iz ugla učesnika

Osmi BizKod hakaton se uveliko zahuktava, pripreme se polako privode kraju a pr...

Pročitaj više

BizKod 8: Razvoj, timski duh i preduzimljivost

Inspira grupa sad već decenijama raste zahvaljujući želji za rastom i razvojem na...

Pročitaj više