Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Грешке су цена коју плаћаш да би научио

Важан део Водича на (ново)запослене посвећен је опису жељеног понашања, које се заснива на нашим вредностима. Инфостуд подстиче људе да раде на развоју „Т“ сета вештина и знања.

Т сет вештина

Важан део Водича на (ново)запослене посвећен је опису жељеног понашања, које се заснива на нашим вредностима. Инфостуд подстиче људе да раде на развоју „Т“ сета вештина и знања. Стуб слова Т симболизује дубоко знање и експертизу из области уско везаних за посао. То значи да се трудимо да будемо јаки у бази и константно развијамо стручне вештине. Капа слова Т представља вештине и знања која нису пресудна на радном месту, али помажу да ширимо перспективу, да се боље разумемо и лакше међусобно комуницирамо.

Супер је ако програмер осим програмирања има интересовања за бизнис и уме лепо да комуницира. Такође, ако тренира фудбал, сигурно ће бити лакше да ради у тиму. Овакве колеге су изузетно цењене међу запосленима, лакше се уклапају у разне пројекте, улоге, различите тимове. Зато подржавамо људе који имају различита интересовања, хобије, занимања, јер то доприноси бољој сарадњи и резултатима, како на послу тако и у животу.

Грешке су цена коју плаћаш да би научио

Људски је грешити и сви ми свакодневно грешимо. Грешке су саставни део процеса учења и напретка.

Када научници изводе експеримент некада је резултат позитиван, некада негативан, али у оба случаја, резултат је резултат и третира се само као још један податак који научника усмерава даље ка одговору. Управо је овај приступ грешкама пожељан и код нас. Јер доказивање да је хипотеза погрешна је корисно колико и доказивање да је хипотеза тачна, јер се успут нешто научи.

Тако да на грешке гледамо позитивно. Оне су знак да учимо, развијамо се и излазимо из зоне комфора, јер ако не грешимо то значи да играмо на сигурно, нисмо амбициозни и не ризикујемо.

Зато ми у Инфостуду славимо и грешке, не само успехе – да бисмо добро упамтили научено и наставили даље у новом правцу. Једине грешке које не толеришемо су оне из бахатости и немара. ?

Погледајте како изгледа бити нови колега у Инфостуду.

Ако желиш да знаш како је настао Водич, погледај овде.

Илустратор: Јелена Косовац Савић

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje