Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Kako je biti deo tima Poslovi.infostud

Ne, nije u pitanju nas petoro koji sedimo za računarom u nekoj maloj prostoriji i unosimo oglase za posao. Ima nas otprilike 10 puta više, planiramo još da se širimo, i ovo je kratka priča, iz moje perspektive, o nama.

Ne, nije u pitanju nas petoro koji sedimo za računarom u nekoj maloj prostoriji i unosimo oglase za posao. Ima nas otprilike 10 puta više, planiramo još da se širimo, i ovo je kratka priča, iz moje perspektive, o nama. ?

Pre dolaska u tim sajta Poslovi.infostud, poslovno sam, čak sedam godina, funkcionisao kao izraziti individualac, pa mi je najveća dilema i bila da li ću uspeti da postanem deo tima i igram timski. To je bilo u avgustu 2014. godine. Već u septembru te godine nisam više IGRAO, GUBIO i POBEĐIVAO na poslovnom planu, već smo IGRALI, GUBILI i POBEĐIVALI. Zajedno. Upravo to je suština našeg uspeha. Okruženje me je u roku od mesec dana potpuno promenilo. U pozitivnom smislu. Uspehe tima sam počeo da doživljavam kao svoje. A u lošem okruženju to se ne bi desilo. Tako je to kad ti je Slajka mentor! ?

Svaki individualni uspeh se proslavlja aplauzom 40-ak ljudi, koliko nas sedi u jednoj kancelariji. Čak mi je u startu bilo čudno što primam čestitke za neke stvari koje su delovale kao sitnice. Iz ove perspektive vidim da i jesu bile sitnice. Ali se tim potrudio da to, u tom trenutku, izgleda kao najveći uspeh na svetu. Tada sam shvatio da je upravo to ono što me je i nateralo da menjam prethodni posao. Nije bilo nikoga da te iskreno pohvali kada učiniš nešto pozitivno, niti da ti uputi dobronamernu kritiku kada si nešto zeznuo.

Isto tako, iskreno se, zaista iskreno, nije fraza, radujemo i kada nas neko od posetilaca sajta nazove ili nam napiše da je našao posao preko nas, ali i kada nam se javi zadovoljni poslodavac. Iako ne sede sa nama, i kandidati i poslodavci su deo našeg tima, svesni oni bili toga ili ne! ?

I ne, kancelarija, poslovni uspesi, pohvale i kritike, nisu jedini „sastojci“ radnog dana. Napredovao sam i u stonom fudbalu. Od topovske hrane za iskusne IT-jevce, stiglo se do toga da Maksi, Borisu i Laziću klecaju kolena kad treba da igraju protiv Dekija i mene! Ali, verujem da su i pored toga, kao pravi učitelji, ponosni na svog učenika! ?

Da ne zaboravim. Plaćaju nam, delimično ili potpuno, parking, jaslice za bebe, edukacije u zemlji i inostranstvu, zdravstvene preglede, pa čak i obuku za vozače. Obraduju nas i kad dobijemo decu. I za Novu godinu (ne samo slobodnim danima)! ?

Mogu, o trošku firme, ići i u teretanu, velnes centar, na bazen. Mogu, al’ ne idem! ?

Ali, to je već moj problem. ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje