Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Како се напредује у Инфoстуд групи?

У Инфостуд групи постоји три врсте напредовања: вертикално (хијерархијско), специјалистичко и хоризонтално напредовање.

Код нас постоје три начина напредовања.

  • Први је класични, управљачки односно хијерархијски, који многи људи посматрају као развој своје каријере. То је јако корисно и битно и људи који имају афинитета за менаџмент треба да иду у том правцу, али то није једини начин.
  • Са друге стране, нису сви за то, нити треба да буду. Тако да у Инфостуд групи постоји стручно напредовање, које подразумева да неко ко је можда дошао као јуниор, расте ка томе да постане сениор, што значи да има стручну експертизу и ауторитет знања, значи да може да води неке сложеније пројекте и мање тимове, на одређено време. И то је јако битан вид напредовања, јер једноставно бизнису је потребно и једно и друго. Потребан му је менаџмент, али потребна му је и експертиза.
  • И на крају, постоји трећи вид напредовања, а то је хоризонтално померање, где се са позиције која је добра, померате на неку позицију која је још боља за вас, зато што више одговара ономе што ви желите у животу и ономе што ви јесте. То јесте хоризонтално напредовање, али јако је важно, због тога што људи када се нађу на радном месту које је добро за њих, тек онда могу да процветају. У Инфостуд групи постоји читав сет могућности напредовања у овом смислу, будући да постоје сличне позиције у различитим бизнисима. Један од примера може бити маркетинг специјалиста који ради за сајт Послови. Инфостуд, али уколико жели нове изазове и ако се отвори слична позиција на нпр. сајту 4зида.рс, постоји могућност за његово хоризонтално померање.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje