Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Са планинских врхова у Инфостуд

Андор Луховић, инжењер заштите животне средине, е-предузетник и алпиниста. И још? Маркетинг менаџер на сајту 4зида.рс, најмлађој Инфостудовој беби.

Андор Луховић, инжењер заштите животне средине, е-предузетник и алпиниста. И још? Маркетинг менаџер на сајту 4зида.рс, најмлађој Инфостудовој беби.

Постао планинар: са шест година, захваљујући својој баби.

Где се све попео: на главу свим загађивачима животне средине које је прозвао у ТВ емисији „Зелена патрола“.

Кххм.. а сад стварно где се све попео: Килиманџаро (Африка), Барунце (7129м, Хималаји), Шишапангма (8027м, Хималаји), Монт Еверест (стигао до висине 8350м, Хималаји).

Захвалан је: што се вратио из зоне смрти Монт Евереста.

Откад је у Инфостуд групи: када је први пут конкурисао, прошао је… ал’ замало. Из другог покушаја, постао је део тима 4зида.рс у априлу 2017.

Шта се десило између првог и другог конкурисања за посао у Инфостуду: завршио је Startup академију, добио инвестицију међународног фонда за свој стартап, направио мобилну апликацију за планинаре, изашао из свега тога.

Питали смо га: Добро, де, Андоре, зашто Инфостуд група и какве везе то има са планинарењем?

Од малена су ме учили да међу пењачима мора да постоји висок ниво поверења, како би се дошло до врха. Све се ради тимски, улоге су подељене и сви помажу да и последњи алпиниста стигне до врха. У том смислу, Инфостудове вредности и приступ људима су јако повезани са искуством које сам стекао као алпиниста и са мојим личним вредностима.

Друга слична ствар јесте да је у бизнису, као и на планини, неопходно промишљање унапред. То нису кратки спринтови већ озбиљни маратони који траже доста планирања и квалитетну реализацију. Осим тога, важно је реално сагледати ситуацију и одабрати добар тим који ће бити синхронизован на путу до врха.

Ипак, планина је непредвидива, као и тржиште на ком радимо. Колико год добро планирали и дали све од себе, дешава се да до врха не дођемо. Али то није једини циљ коме тежимо. Ако дамо све од себе, успех је и сам покушај јер је важно искуство које си стекао пењући се. Врх и боравак на њему је само тренутак, док је успон тај који развија сваког алпинисту.

Тако је у природи, али и у Инфостуд групи. Много пројеката, у некима од њих смо први пут и пуно је непознаница. Колико год добро планирали, дешава се да ипак схватимо да нисмо урадили праву ствар или је нисмо урадили у право време. Тада завршавамо пројекат искуснији због свега што смо научили, да се те грешке не понове.

Иако се врх најчешће не види из долине, треба веровати, борити се и не одустати. Ако верујеш у оно што радиш и људима са којима радиш, готово сигурно ћеш наћи пут до горе и развити своју заставу. ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje