Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

U potrazi za doktorom za auto-delove

Sajt ProdajaDelova.rs traži nove članove prodajnog tima

Da li se sećate kako su se nekada kupovali auto-delovi? Morali ste da odete u malu lokalnu prodavnicu, da čekate red, zatim da čekate prodavca da pronađe delove u papirnom katalogu. Često delovi koji su vama bili potrebni prodavnica nije imala na lageru pa ste morali ponovo da dođete sutra i ponovo da čekate u redu da biste preuzeli delove.

Kupovina auto-delova se dosta promenila razvojem elektronske trgovine. Delove sada možete kupovati u udobnosti svog doma, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Pionir na tom polju je sajt ProdajaDelova.rs, najveća internet prodavnica rezervnih delova u Srbiji i regionu sa preko milion auto-delova u ponudi, koja je sada u potrazi za novim kolegama u prodajnom timu.  

Ko čini prodajni tim Prodaje delova

Dragana Jovanović, koordinator prodajnog tima kaže da je Prodaja delova u potrazi za iskusnim prodavcima auto-delova koji će im se priključiti na poziciji Prodajnog savetnika za auto-delove. Nakon preduzetničke karijere u maloprodaji specijalizovanoj za japanska vozila, Dragana već više od tri godine radi u prodajnom timu sajta ProdajaDelova.rs, u kom je bila prvi zaposleni.

– Prodajni tim sajta ProdajaDelova.rs trenutno broji osam članova i čine ga prodavci auto-delova sa višegodišnjim, pa čak i višedecenijskim iskustvom i bivši auto-serviseri koji svoje znanje i iskustvo iz servisa koriste u pretrazi rezervnih delova. Članovi ovog tima svakodnevno putem telefona pomažu kupcima, najčešće su to fizička lica, vozači,  da pronađu odgovarajuće rezervne delove za svoj automobil. Svaki član tima nakon završene obuke može da izabere mesto rada, Beograd ili Suboticu. – kaže Dragana.   

Posao Prodajnog savetnika za auto-delova

Dragana pojašnjava šta će konkretno biti posao novog kolege:

Kupci nam se najčešće obraćaju putem telefona. U pitanju su uglavnom vozači, fizička lica koja najčešće nemaju veliko znanje o auto-delovima. Prvi korak je razumevanje potreba kupca, koji su mu delovi tačno potrebni. Nakon toga tražimo broj šasije na osnovu koga u okviru specijalnih softvera (PartsLink24, TecDoc) pronalazimo OE brojeve za delove koje kupac želi da kupi. Kada dođemo do OE broja vršimo pretragu u našem softveru koji nam izlistava sve delove dostupne za taj OE broj (brendove, cene i dobavljače). Kupcu saopštavamo cene i okvirno vreme isporuke i, ukoliko on odluči da kupi delove od nas, uzimamo njegove podatke za dostavu robe. Sve se najčešće završi u okviru jednog poziva i najveći deo operacija obavljamo u jednom programu što značajno olakšava rad zato što je sve na jednom mestu. Nekada, kada je kupcu potrebno mnogo različitih delova zapišemo šta mu je sve potrebno i onda mu naknadno pošaljemo ponudu, najčešće putem Viber-a. Kupci nam se takođe obraćaju i putem mejla, društvenih mreža i chat-a na sajtu. Te upite za Prodajnog savetnika obrađuje Asistent prodaje koji pripremi broj šasije i konkretne potrebe i nakon toga Prodajnom savetniku ostaje samo da pronađe delove i napravi ponudu a komunikaciju dalje nastavlja Asistent prodaje.

PRIJAVITE SE

Ona smatra da je prednost prodavaca auto-delova koji budu dobili posao u prodajnom timu sajta ProdajaDelova.rs to što će raditi u inovativnoj kompaniji koja menja način poslovanja u industriji rezervnih delova i koja već sada ima ubedljivo najveću ponudu rezervnih delova u Srbiji što uz efikasne logističke procese i brzu dostavu robe stvara veliku bazu zadovoljnih kupaca.

Benefiti rada u Prodaji delova

Za razliku od tipičnih uslova na poslovima prodaje auto delova, na ovoj poziciji ProdajaDelova.rs nudi  radnu nedelju koja traje 5 dana, osmočasovno radno vreme, bez prekovremenog rada. Takođe, Prodajni savetnik, nakon završene obuke, može da bira mesto rada između Beograda i Subotice.  

Što se tiče benefita koji bi mogli puno da znače novom kolegi ili koleginici, pomenula bih bonuse za dobre prodajne rezultate, dobrovoljno zdravstveno osiguranje od prvog dana, korišćenje usluga wellness i SPA centra, FitPass, vaučere za taksi, slobodan pristup platformama za usavršavanje Krojačeva škola i Rezilient, ali i brojna timska druženja koja baš znaju da prijaju i oraspolože.

Dragana Jovanović, koordinator prodajnog tima ProdajaDelova.rs

Prijava i proces selekcije 

Zainteresovani kandidati mogu da se jave prijavom na oglas, a nakon isteka konkursa odabrani kandidati biće pozvani na onlajn razgovor. Kandidate koji prođu u uži krug očekuje još jedan razgovor, uživo, gde će se detaljnije pričati o primerima iz njihovog iskustva kao i o poziciji Prodajnog savetnika na sajtu ProdajaDelova.rs.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje

Povezane priče

Internet prodaja guma – Transformacija navika kupaca

Internet Prodaja Guma je 2009. bila prva internet prodavnica guma u Srbiji, a ulas...

Pročitaj više

11 uspešnih godina saradnje: Odlazak na Međunarodnu PHP konferenciju u Minhen

Saradnja sa kompanijom Inspira grupa (tadašnja Infostud grupa) je započela 2012. god...

Pročitaj više

Da li je programski jezik RODNO SENZITIVAN?

Grofica Ejda, pripadnica aristokratskog miljea u Velikoj Britaniji, trasirala j...

Pročitaj više