Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Šta me je privuklo prodajnom timu sajta Poslovi Infostud?

Ćao! Pa da se upoznamo, moje ime je Marko (niko me zove tako) i savetnik sam za oglašavanje na sajtovima „Poslovi.infostud“ i „HelloWorld“.

Ispunjava me druženje sa bliskim ljudima i učenje novih stvari. Druženje često podrazumeva ispijanje kafe uz ozbiljne partije NBA na Xbox-u. To znači i da volim da se takmičim, ali pobeda nije uvek prioritet već upravo ono najvažnije – drugarstvo. Verujem da ove vrednosti primenjujem i zbog posla kojeg obavljam gde se rezultati oslikavaju na osnovu celog tima.

U Infostudu sam od septembra 2021. i zaposlen sam u timu prodaje na poziciji Savetnik za klijente. Moj posao je da klijentima pomognem da dođu do što kvalitetnijih kandidata i budućih kolega. Iza sebe imam 4 godine radnog iskustva, najviše u prodaji i podršci, to iskustvo mi je puno pomoglo i u trenutnom radu. Posao donosi učenje i usavršavanje, što je za mene bitna činjenica.

Infostud me je privukao zbog toga što vrednuje principe za koje se i u privatnom životu zalažem – međusobno poštovanje, deljenje znanja i razvoj. To je nešto što sam odmah primetio kada sam se pridružio Big timu. To je jedan uigran tim, sačinjen od različitih pojedinaca. Od svakoga sam dobio savete, vetar u leđa i pomoć, tako da mi novi početak nije teško pao. Pored obaveza oko posla, sa svima možeš da razgovaraš o raznim stvarima – od PL Fantasy, putovanjima, dobroj klopi, autima pa sve do šopingovanja.

Drago mi je što imam priliku da radim u ovakvom okruženju i pritom radim posao uz koji stičem nova znanja i veštine.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje