Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Tražimo Account Managera

Digitalno oglašavanje je mali ali vredan tim koji se bavi prodajom reklamnog prostora u okviru naših sajtova kao što su Polovni automobili, 4zida i Najstudent.

Sektor ditigalnog oglašavanja je mali tim od četiri člana, zadužen za pronalaženje najboljih oglasniih rešenja i kreiranje kampanja za klijente koji se oglašavaju na sajtovima Infostud grupe. Pitali smo njihovog koordinatora, Sinišu Mijatovića, da nam malo bliže objasni ulogu ovog sektora, ali i da nam prenese novitete iz oblasti digitalnog oglašavanja, koja se stalno menja i unapređuje. To je jedan od razloga zbog kojih tražimo novog člana da se pridruži timu, da zajedno nastavimo potragu za najboljim rešenjima za naše klijente.

Čime se sve bavi sektor digitalnog oglašavanja Infostud grupe?

Digitalno oglašavanje je mali ali vredan tim koji se bavi prodajom reklamnog prostora u okviru naših sajtova kao što su Polovni automobili, 4zida i Najstudent Dakle, ovde se misli na prodaju baner pozicija, gde se određenoj ciljnoj grupi komunicira kampanja recimo neke banke koja ima dobre uslove za stambene kredite ili neki automobilski brend koji ima super sajamsku akciju i želi da je ispromoviše.

Krajnji cilj je svakako da se klijent kampanjom obrati pravoj ciljnoj grupi kako bi imali kvalitetnu komunikaciju brenda sa potencijalnim kupcem njihovog proizvoda ili korisnikom njihove usluge. Naši sajtovi imaju veliki broj korisnika, tako da smo za klijente važan kanal komunikacije.

Da li se i na koji način digitalno oglašavanje promenilo u prethodnih nekoliko godina? Kako potrebe kliijenata evoluiraju i na koji način mi na to odgovaramo?

Naši klijenti su naši partneri, ne želimo nužno da im prodamo kampanju nego da nađemo prostor za dugoročnu saradnju koja će im obezbediti dobre efekte. Spremni smo da testiramo nove formate oglasa i imamo sreću da smo na istim koordinatama kao i naši klijenti. Zajedno pratimo rezultate, trudimo se uvek da nađemo nešto što možemo da unapredimo.

Pritom, naš posao se relativno brzo menja, prati potrebe klijenata koji sve bolje izučavaju metrikeuspešnosti kampanja i stoga bolje planiraju dalje strategije oglašavanja. Ovo je dobro za čitavo tržište, a nama omogućava da se gradimo, razvijamo i učimo kako bi unapredili naše usluge (kampanje, reklame, kanale komunikacije). Tu je i programatik oglašavanje koje je još uvek sramežljivo ulazi na tržište, ali predstavlja nešto novo što ima tendenciju da u potpunosti promeni industriju digtalnog oglašavanja. To je svakako šira priča za neki drugi put. ?

Vaš tim se proširuje, trenutno je aktuelan konkurs za Account Managera u Beogradu. Da li bi ljudima koji bi želeli da konkurišu pojasnio kakva je pozicija u pitanju?

Kako svaki naš klijent zahteva posebnu pažnju, imamo potrebu za širenjem tima i potrebna nam je nova osoba sa iskustvom u radu u oblasti display oglašavanja. Dnevne aktivnosti našeg novog člana tima će biti obilazak klijenata, građenje mreže kontakata kao i priprema strategije za unapređenje njihovih kampanja u okviru naših sajtova. Novi kolega će raditi u našoj kancelariji u Beogradu, iako je ostatak tima u Subotici. To svakako ne znači da će nas 200 km sprečiti da se često viđamo ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje