Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Тражимо Account Managera

Дигитално оглашавање је мали али вредан тим који се бави продајом рекламног простора у оквиру наших сајтова као што су Половни аутомобили, 4зида и Најстудент.

Сектор дитигалног оглашавања је мали тим од четири члана, задужен за проналажење најбољих огласниих решења и креирање кампања за клијенте који се оглашавају на сајтовима Инфостуд групе. Питали смо њиховог координатора, Синишу Мијатовића, да нам мало ближе објасни улогу овог сектора, али и да нам пренесе новитете из области дигиталног оглашавања, која се стално мења и унапређује. То је један од разлога због којих тражимо новог члана да се придружи тиму, да заједно наставимо потрагу за најбољим решењима за наше клијенте.

Чиме се све бави сектор дигиталног оглашавања Инфостуд групе?

Дигитално оглашавање је мали али вредан тим који се бави продајом рекламног простора у оквиру наших сајтова као што су Половни аутомобили, 4зида и Најстудент Дакле, овде се мисли на продају банер позиција, где се одређеној циљној групи комуницира кампања рецимо неке банке која има добре услове за стамбене кредите или неки аутомобилски бренд који има супер сајамску акцију и жели да је испромовише.

Крајњи циљ је свакако да се клијент кампањом обрати правој циљној групи како би имали квалитетну комуникацију бренда са потенцијалним купцем њиховог производа или корисником њихове услуге. Наши сајтови имају велики број корисника, тако да смо за клијенте важан канал комуникације.

Да ли се и на који начин дигитално оглашавање променило у претходних неколико година? Како потребе клиијената еволуирају и на који начин ми на то одговарамо?

Наши клијенти су наши партнери, не желимо нужно да им продамо кампању него да нађемо простор за дугорочну сарадњу која ће им обезбедити добре ефекте. Спремни смо да тестирамо нове формате огласа и имамо срећу да смо на истим координатама као и наши клијенти. Заједно пратимо резултате, трудимо се увек да нађемо нешто што можемо да унапредимо.

Притом, наш посао се релативно брзо мења, прати потребе клијената који све боље изучавају метрикеуспешности кампања и стога боље планирају даље стратегије оглашавања. Ово је добро за читаво тржиште, а нама омогућава да се градимо, развијамо и учимо како би унапредили наше услуге (кампање, рекламе, канале комуникације). Ту је и програматик оглашавање које је још увек срамежљиво улази на тржиште, али представља нешто ново што има тенденцију да у потпуности промени индустрију дигталног оглашавања. То је свакако шира прича за неки други пут. ?

Ваш тим се проширује, тренутно је актуелан конкурс за Аццоунт Манагера у Београду. Да ли би људима који би желели да конкуришу појаснио каква је позиција у питању?

Како сваки наш клијент захтева посебну пажњу, имамо потребу за ширењем тима и потребна нам је нова особа са искуством у раду у области дисплаy оглашавања. Дневне активности нашег новог члана тима ће бити обилазак клијената, грађење мреже контаката као и припрема стратегије за унапређење њихових кампања у оквиру наших сајтова. Нови колега ће радити у нашој канцеларији у Београду, иако је остатак тима у Суботици. То свакако не значи да ће нас 200 км спречити да се често виђамо ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje