Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Време лети кад учиш, доприносиш и забављаш се

Данило Свилар, сениор wеб дизајнер у Половним аутомобилима, обележава десетогодишњицу свог рада у Инфостуд групи и описује своје искуство и задовољство својим послом.

Ако волиш то што радиш – као што је у мом случају реч, време постаје фактор на који се не осрврћеш превише. Декада звучи као дугачак период, али заправо време је пролетело невероватно брзо.

За првих десет година Инфостуд ми је пружио прилику и отворио свет wеб дизајна и искуство рада на сајту са милионском посетом. Инфостуд ме је променио у начину размишљања, управљању временом, доношењу одлука, закључивања и донео једну од највећих вредности: људе = пуно нових колега и познанстава и још доста додатних ствари које примењујем и на личном плану.

Са друге стране, надам се да је мој допринос на пољу унапређења дизајна и естетике производа искусио Инфостуд, као и велики број корисника сајта Половни аутомобили и осталих сајтова групације.

Креирати и развијати сајт Половни аутомобили је прилично динамичан и изазован посао, а у мом случају рекло би се и „пипав“ јер и свака мала визуелна промена коју направим је видљива и делује на корисника и његове навике.

Првих 10 година биле су узбудљива школа и поље добрих пракси за израстање у професионалца. Развој на личном и професионалном плану је загарантован, а осим тога, конзумирано је много литара разговора, кафа и преноса знања било пословне – било „животне“ тематике, са овом јаком екипом.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje