Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Vreme leti kad učiš, doprinosiš i zabavljaš se

Danilo Svilar, senior web dizajner u Polovnim automobilima, obeležava desetogodišnjicu svog rada u Infostud grupi i opisuje svoje iskustvo i zadovoljstvo svojim poslom.

Ako voliš to što radiš – kao što je u mom slučaju reč, vreme postaje faktor na koji se ne osrvrćeš previše. Dekada zvuči kao dugačak period, ali zapravo vreme je proletelo neverovatno brzo.

Za prvih deset godina Infostud mi je pružio priliku i otvorio svet web dizajna i iskustvo rada na sajtu sa milionskom posetom. Infostud me je promenio u načinu razmišljanja, upravljanju vremenom, donošenju odluka, zaključivanja i doneo jednu od najvećih vrednosti: ljude = puno novih kolega i poznanstava i još dosta dodatnih stvari koje primenjujem i na ličnom planu.

Sa druge strane, nadam se da je moj doprinos na polju unapređenja dizajna i estetike proizvoda iskusio Infostud, kao i veliki broj korisnika sajta Polovni automobili i ostalih sajtova grupacije.

Kreirati i razvijati sajt Polovni automobili je prilično dinamičan i izazovan posao, a u mom slučaju reklo bi se i „pipav“ jer i svaka mala vizuelna promena koju napravim je vidljiva i deluje na korisnika i njegove navike.

Prvih 10 godina bile su uzbudljiva škola i polje dobrih praksi za izrastanje u profesionalca. Razvoj na ličnom i profesionalnom planu je zagarantovan, a osim toga, konzumirano je mnogo litara razgovora, kafa i prenosa znanja bilo poslovne – bilo „životne“ tematike, sa ovom jakom ekipom.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje