Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Prvi letnji hakaton

Prvi letnji hakaton u organizaciji Poslova Infostud, Hello World-a i Poslonauta završen je nakon 24h programiranja u prostorijama Playground-a.

Prvi letnji hakaton u organizaciji Poslova Infostud, Hello World-a i Poslonauta završen je nakon 24č programiranja u prostorijama Playground-a. 15 timova imalo je zadatak da stvori novu ideju za digitalizaciju oglasa, a nagradni fond od 3500 evra, podelila su tri tima. Pobednički tim bio je Code generators 2, drugo mesto zauzeli su Red miners-i, dok su trećeplasirani bili Reza i Musketari.

Stručni žiri, u sastavu: Sonja Ćetković (direktor Poslova Infostud), Kosta Andrić (izvršni direktor ICT Hub-a), Vladimir Tošić (Coca Cola Company) i Vukašin Stojkov (Startit) imao je težak zadatak da od 15 timova izabere tri najbolja, s obzirom na kreativnost i zanimljiva rešenja učesnika.

Sjajne ideje imali su i ostali timovi: F4T, DM, Mambole, Megazord, Tri i po programera, undefined, Tri musketara, Kijanu Rivs, Dynamic duo, Motiku u ruke, quickSort, Summertime.

Hvala svim učesnicima i žiriju za kreativan vikend, prepun novih ideja i pametnih mladih ljudi koji su za samo dan osmislili nešto novo i sve iznenadili svojim znanjem i talentom.

Do sledećeg hakatona!?

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje