Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Радионица за студенте – “Искуси рад у компанији на један дан”

  • Početna
  • Vesti
  • Радионица за студенте – “Искуси рад у компанији на један дан”

Током посете, наше искусне колеге су студентима суботичких факултета представили неке од својих пројеката кроз интерактивне радионице које обухватају различите теме из области ИТ-а и менаџмента.

Као једној од водећих ИТ компанија у Суботици, изузетно нам је важан развој студената као будућих пословних људи и њихово упознавање са радом у компанијама и пре завршетка студирања. Стога смо у нашим канцеларијама у хотелу Галерија у Суботици, у понедељак, 18. октобра угостили студенте које занимају програмирање, маркетинг и менаџмент дигиталних производа, где су имали прилику да присуствују занимљивим радионицама које су одржали наши тимови. Током два сата, наше искусне колеге су студентима суботичких факултета представили неке од својих пројеката кроз интерактивне радионице које обухватају различите теме из области ИТ-а и менаџмента.

Након уводног предавања на ком је Бранимир Гајић, директор Инфостуд групе, кроз кратак водич за студенте говорио о активном приступу животу, уследиле су радионице: Радионица за програмере – о томе како да направиш свој АПИ од нуле за само пар сати, предавао је Атила Алаћан; Дигитални производ – од идеје до реализације – о развоју дигиталног производа, његовом току и изазовима из угла продукт менаџера, говорили су Марица Маричић, Владимир Божин, Татјана Ивошевић и Теодора Кусић; Радионица за маркетинг – како изгледа једна интегрисана кампања студенти су сазнали од Невене Савић. Такође, одржане су још две додатне радионице на тему: Вештине презентације и јавног наступа – како да победиш трему и представиш своју идеју; Кафа са ХР – како да се што боље представиш на разговору за посао, студентима су уз корисне савете откриле Ања Балажевић и Татјана Роквић.

Уз дружење и пријатну атмосферу, сигурни смо да су наши студенти уживали и сазнали нешто ново и корисно за будућу каријеру! Трудили смо се да им кроз радионице пренесемо наше знање и искуство, док су они нама подједнако узвратили дивном енергијом и идејама!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje