Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Radionica za studente – “Iskusi rad u kompaniji na jedan dan”

  • Početna
  • Vesti
  • Radionica za studente – “Iskusi rad u kompaniji na jedan dan”

Tokom posete, naše iskusne kolege su studentima subotičkih fakulteta predstavili neke od svojih projekata kroz interaktivne radionice koje obuhvataju različite teme iz oblasti IT-a i menadžmenta.

Kao jednoj od vodećih IT kompanija u Subotici, izuzetno nam je važan razvoj studenata kao budućih poslovnih ljudi i njihovo upoznavanje sa radom u kompanijama i pre završetka studiranja. Stoga smo u našim kancelarijama u hotelu Galerija u Subotici, u ponedeljak, 18. oktobra ugostili studente koje zanimaju programiranje, marketing i menadžment digitalnih proizvoda, gde su imali priliku da prisustvuju zanimljivim radionicama koje su održali naši timovi. Tokom dva sata, naše iskusne kolege su studentima subotičkih fakulteta predstavili neke od svojih projekata kroz interaktivne radionice koje obuhvataju različite teme iz oblasti IT-a i menadžmenta.

Nakon uvodnog predavanja na kom je Branimir Gajić, direktor Infostud grupe, kroz kratak vodič za studente govorio o aktivnom pristupu životu, usledile su radionice: Radionica za programere – o tome kako da napraviš svoj API od nule za samo par sati, predavao je Atila Alaćan; Digitalni proizvod – od ideje do realizacije – o razvoju digitalnog proizvoda, njegovom toku i izazovima iz ugla produkt menadžera, govorili su Marica Maričić, Vladimir Božin, Tatjana Ivošević i Teodora Kusić; Radionica za marketing – kako izgleda jedna integrisana kampanja studenti su saznali od Nevene Savić. Takođe, održane su još dve dodatne radionice na temu: Veštine prezentacije i javnog nastupa – kako da pobediš tremu i predstaviš svoju ideju; Kafa sa HR – kako da se što bolje predstaviš na razgovoru za posao, studentima su uz korisne savete otkrile Anja Balažević i Tatjana Rokvić.

Uz druženje i prijatnu atmosferu, sigurni smo da su naši studenti uživali i saznali nešto novo i korisno za buduću karijeru! Trudili smo se da im kroz radionice prenesemo naše znanje i iskustvo, dok su oni nama podjednako uzvratili divnom energijom i idejama!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje