Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Sajt Helloworld.rs osvojio PC Press nagradu za 2015.

  • Početna
  • Vesti
  • Sajt Helloworld.rs osvojio PC Press nagradu za 2015.

Sajt HelloWorld.rs, deo Infostud grupacije, dobio je glavnu nagradu u kategoriji Servisi, u tradicionalnoj dodeli nagrada magazina PC Press najboljim sajtovima i blogovima. Kao jedan od glavnih faktora za prvo mesto u toj kategoriji je naveden IT Insajder, naš servis gde sadašnji i bivši zaposleni pišu iskustva o radu u kompanijama, kao i iskustva sa intervjua.

Sajt HelloWorld.rs je dobio glavnu nagradu u kategoriji Servisi, u tradicionalnoj dodeli nagrada magazina PC Press najboljim sajtovima i blogovima. Kao jedan od glavnih faktora za prvo mesto u toj kategoriji je naveden IT Insajder, naš servis gde sadašnji i bivši zaposleni pišu iskustva o radu u kompanijama, kao i iskustva sa intervjua.

Na svečanom skupu u Skupštini grada Beograda održana tradicionalna, 19. po redu, dodela priznanja pobednicima na izboru najboljih internet destinacija. Ove godine su, pored sajtova, odabrani i najbolji nastupi na društvenim mrežama, kao i najbolje mobilne aplikacije.

Prisutnima na skupu su se obratili Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press, i generalni direktor Master Card-a Artur Turemka. Pokrovitelj akcije je bila Skupština grada Beograda, a prijatelji izbora su RNIDS i Master Card.

U kategoriji Servisi pet najboljih su: Helloworld.rs, Cenoteka.rs, Eventim.rs, Klopanaklik.com i Nadji.info

Pobednici po kategorijama su:

Obrazloženje stručnog žirija PC Pressa za osvajanje prvog mesta u kategoriji Servisi:

„Istraživanja pokazuju da su zanimanja vezana za IT najperspektivnija, a uz to i odlično plaćena. Posao u ovoj oblasti možete da potražite na uobičajenim sajtovima za zapošljavanje, ali bolje je da to uradite na specijalizovanom sajtu – a HelloWorld je upravo takav. Osim aktuelnih oglasa, na sajtu ćete naći i profile (trenutno) 875 IT kompanija, a najzanimljiviji je odeljak „IT Insajder“ u kome registrovani posetioci ostavljaju svoje ocene i utiske o kompanijama u kojima rade ili su radili. Zašto bi samo kompanije ocenjivale vas – ocenite i vi njih. Ovaj detalj bio je presudan da HelloWorld pobedi u kategoriji Servisi“.

Statua koja je dodeljena pobednicima je, po prvi put u Srbiji, odštampana na 3D štampaču kompanije Voxxellab.

Projekat IT Insajder je prvi ovog tipa na domaćem IT tržištu. Cilj ovog servisa je da se podigne transparentnost u IT kompanijama, kako bi kandidati mogli da dođu do kvalitetnih i korisnih informacija o potencijalnim poslodavcima.

Pružajući “insajderske” informacije potencijalnim zaposlenima, smatramo da smo stvorili servis koji gradi revoluciju u traženju posla, obezbeđujući veću transparentnost na IT tržištu rada. Ova nagrada za nas predstavlja priznanje za jednogodišnji trud i zalaganje, ali i podstrek za unapređenje sajta. Nadamo se da ćete biti uz nas na tom razvojnom putu! ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje