Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Сајт Хеллоwорлд.рс освојио ПЦ Пресс награду за 2015.

  • Početna
  • Vesti
  • Сајт Хеллоwорлд.рс освојио ПЦ Пресс награду за 2015.

Сајт ХеллоWорлд.рс, део Инфостуд групације, добио је главну награду у категорији Сервиси, у традиционалној додели награда магазина ПЦ Пресс најбољим сајтовима и блоговима. Као један од главних фактора за прво место у тој категорији је наведен ИТ Инсајдер, наш сервис где садашњи и бивши запослени пишу искуства о раду у компанијама, као и искуства са интервјуа.

Сајт HelloWorld.rs је добио главну награду у категорији Сервиси, у традиционалној додели награда магазина ПЦ Пресс најбољим сајтовима и блоговима. Као један од главних фактора за прво место у тој категорији је наведен ИТ Инсајдер, наш сервис где садашњи и бивши запослени пишу искуства о раду у компанијама, као и искуства са интервјуа.

На свечаном скупу у Скупштини града Београда одржана традиционална, 19. по реду, додела признања победницима на избору најбољих интернет дестинација. Ове године су, поред сајтова, одабрани и најбољи наступи на друштвеним мрежама, као и најбоље мобилне апликације.

Присутнима на скупу су се обратили Дејан Ристановић, главни и одговорни уредник часописа ПЦ Пресс, и генерални директор Мастер Цард-а Артур Туремка. Покровитељ акције је била Скупштина града Београда, а пријатељи избора су РНИДС и Мастер Цард.

У категорији Сервиси пет најбољих су: Helloworld.rs, Cenoteka.rs, Eventim.rs, Klopanaklik.com i Nadji.info

Победници по категоријама су:

Образложење стручног жирија ПЦ Пресса за освајање првог места у категорији Сервиси:

„Истраживања показују да су занимања везана за ИТ најперспективнија, а уз то и одлично плаћена. Посао у овој области можете да потражите на уобичајеним сајтовима за запошљавање, али боље је да то урадите на специјализованом сајту – а ХеллоWорлд је управо такав. Осим актуелних огласа, на сајту ћете наћи и профиле (тренутно) 875 ИТ компанија, а најзанимљивији је одељак „ИТ Инсајдер“ у коме регистровани посетиоци остављају своје оцене и утиске о компанијама у којима раде или су радили. Зашто би само компаније оцењивале вас – оцените и ви њих. Овај детаљ био је пресудан да ХеллоWорлд победи у категорији Сервиси“.

Статуа која је додељена победницима је, по први пут у Србији, одштампана на 3Д штампачу компаније Voxxellab.

Пројекат ИТ Инсајдер је први овог типа на домаћем ИТ тржишту. Циљ овог сервиса је да се подигне транспарентност у ИТ компанијама, како би кандидати могли да дођу до квалитетних и корисних информација о потенцијалним послодавцима.

Пружајући “инсајдерске” информације потенцијалним запосленима, сматрамо да смо створили сервис који гради револуцију у тражењу посла, обезбеђујући већу транспарентност на ИТ тржишту рада. Ова награда за нас представља признање за једногодишњи труд и залагање, али и подстрек за унапређење сајта. Надамо се да ћете бити уз нас на том развојном путу! ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje