Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Sajtu Poslovi.infostud.com tri UEPS priznanja za kampanju „Kako preživeti grozan posao“

  • Početna
  • Vesti
  • Sajtu Poslovi.infostud.com tri UEPS priznanja za kampanju „Kako preživeti grozan posao“

Kampanja Kako preživeti grozan posao trostruko je nagrađena na godišnjoj  dodeli priznanja za najbolje  radove iz struke, koje već  tradicionalno dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.

Kampanja Kako preživeti grozan posao trostruko je nagrađena na godišnjoj dodeli priznanja za najbolje radove iz struke, koje već tradicionalno dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.

Ove godine UEPS je dodelio nagrade za najbolje radove iz struke u 21 kategoriji na svečanosti povodom obeležavanja svog 55. rođendana održanoj u utorak 22.12. u Domu omladine.

Kampanja „Kako preživeti grozan posao“ koji je sajt Poslovi.infostud.com realizovao u saradnji sa agencijom McCann Beograd dobitnik je tri UEPS nagrade: zlatnog priznanja u kategoriji brand PR kampanja, zlatnog priznanja u kategoriji integrisana kampanja – korporativno oglašavanje i srebrnog priznanja kategoriji internet marketing kampanja.

Ove godine kampanja je već nagrađena godišnjom nagradom Društva za odnose sa javnošću Srbije, nagradom SOMO borac koja se dodeljuje za najbolje digitalne projekte u regionu, a ušla je i u izbor 25 najboljih kampanja u regionu na Weekend media festivalu u Rovinju.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje