Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Шести регионални онлине сајам остварио рекордну посету

  • Početna
  • Vesti
  • Шести регионални онлине сајам остварио рекордну посету

Недавно завршен шести регионални сајам запошљавања и образовања Виртуални дани каријера и знања који је био у знаку Y генерације, ове године је забележио преко 250 000 посета, што је рекордна посета од 2010. године када је први пут одржан.

Недавно завршен шести регионални сајам запошљавања и обрзовања Виртуални дани каријера и знања, који је био у духу генерације Y, ове године је забележио преко 250 000 посета, што је рекордна посета од 2010. године када је први пут одржан.

Посетиоци су имали прилику да аплицирају на више од 150 огласа за слободна радна места у Србији и да се информишу о обукама и курсевима битним за напредак у каријери.

Ове године се на сајму представило 17 послодаваца и 6 едукативних установа који су са посетиоцима комуницирали и сваког дана и путем онлине цхата сервиса.

Током сајма одржано је и 6 wебинара на којима су представници разних компанија и признати фриленсери делили своја знања из области едукације и дигиталног послодвања. На панел дускусијама одржаним у просторијама ЛИНК гроуп на којој су учествовали послодавци, представници Министарства рада и просвете, као и истакнути аутори који се баве тематиком образовања и запошљавања, говорило се о специфичностима приликом запошљавања генерације Y.

За кандидате из Србије објављено је 150 огласа за посао на које је пристигло око 25 000 пријава. Огласи су били из различитих области као што су ИТ, продаја, администрација и рачуноводство, машинство, грађевина, економија.

У потрази за запосленима су биле следеће компаније: Нестле Адриатиц С д.о.о, Лидл Супермаркети, Пхилип Моррис Интернатионал д.о.о., ЈТ Интернатионал АД Сента, Теленор д.о.о, Концерн Бамби а.д, Тризма, Цоопер Тире & Руббер Цомпанy Сербиа д.о.о, Лион Гроуп, еФронт, Ернст & Yоунг д.о.о, Београд Социете Генерале Банка Србија а.д, Орион Телеком д.о.о, Нелт Цо д.о.о, Нафтна индустрија Србије а.д. Нови Сад, УниЦредит Банк Србија а.д.

Осим понуда за посао, програме обука и курсева су понудили:Цотругли Бусинесс Сцхоол, Курсеви.цом, Француски институт у Србији – Цампус Франце Сербие, Амбасада Канаде, Аустралиан Траде Цоммиссион и ЛИНК гроуп д.о.о.

Сајам већ шест година заредом организују водећи портали за запошљавање из региона, из Србије Послови.инфостуд.цом заједно са Инфостудовим сајтом НајСтудент.цом, хрватски Мојпосао.нет и Посао.ба из БиХ.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje