Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Велико интересовање Нишлија за концепт „Седам навика ефективних људи“

  • Početna
  • Vesti
  • Велико интересовање Нишлија за концепт „Седам навика ефективних људи“

Сајт за обуку и усавршавање знање.инфостуд.цом и Оививио одржали су 02. јуна интерактивну презентацију о „Седам навика ефективних људи“ пред око 150 Нишлија који су имали прилике да сазнају који су то успешни методи креирања и ефикасне примене принципа који доводе до успеха на пословном и приватном плану.

Сајт за обуку и усавршавање znanje.infostud.com и Oivivio одржали су 02. јуна интерактивну презентацију о „Седам навика успешних људи“ пред око 150 Нишлија који су имали прилике да сазнају који су то успешни методи креирања и ефикасне примене принципа који доводе до успеха на пословном и приватном плану. Организација времена, успешна комуникација, планирање циљева,осмишљавање читавог новог концепта размишљања које води ка ефикасности појединаца, тимова или фирми биле су само неке ствари које су се могле чути од проф Данила Голијанина из консултантске агенције Оививио и сертификованог предавача за оваку врсту обуке.

Презентацију је отворио господин Миодраг Манић, саветник градоначелника Ниша за образовање а присутнима се обратио и Милош Милованчевић, представник градске општине Медијана који су истакли значај развоја неформалне едукације у Нишу и поздравили труд који Инфостуд улаже у њен развој.

Најсрећнији посетиоци презентације добили су вредне поклоне у виду књига (Издавачко предузеће Мате), курсеве језика (Oxford centar i Britannica), курсеве рачунара (NL Pro и IT Centar из Ниша) и курс пословних вештина по избору који је доделила консултантска кућа Бован.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje