Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Veliko interesovanje Nišlija za koncept „Sedam navika efektivnih ljudi“

  • Početna
  • Vesti
  • Veliko interesovanje Nišlija za koncept „Sedam navika efektivnih ljudi“

Sajt za obuku i usavršavanje znanje.infostud.com i Oivivio održali su 02. juna interaktivnu prezentaciju o „Sedam navika efektivnih ljudi“ pred oko 150 Nišlija koji su imali prilike da saznaju koji su to uspešni metodi kreiranja i efikasne primene principa koji dovode do uspeha na poslovnom i privatnom planu.

Sajt za obuku i usavršavanje znanje.infostud.com i Oivivio održali su 02. juna interaktivnu prezentaciju o „Sedam navika uspešnih ljudi“ pred oko 150 Nišlija koji su imali prilike da saznaju koji su to uspešni metodi kreiranja i efikasne primene principa koji dovode do uspeha na poslovnom i privatnom planu. Organizacija vremena, uspešna komunikacija, planiranje ciljeva,osmišljavanje čitavog novog koncepta razmišljanja koje vodi ka efikasnosti pojedinaca, timova ili firmi bile su samo neke stvari koje su se mogle čuti od prof Danila Golijanina iz konsultantske agencije Oivivio i sertifikovanog predavača za ovaku vrstu obuke.

Prezentaciju je otvorio gospodin Miodrag Manić, savetnik gradonačelnika Niša za obrazovanje a prisutnima se obratio i Miloš Milovančević, predstavnik gradske opštine Medijana koji su istakli značaj razvoja neformalne edukacije u Nišu i pozdravili trud koji Infostud ulaže u njen razvoj.

Najsrećniji posetioci prezentacije dobili su vredne poklone u vidu knjiga (Izdavačko preduzeće Mate), kurseve jezika (Oxford centar i Britannica), kurseve računara (NL Pro i IT Centar iz Niša) i kurs poslovnih veština po izboru koji je dodelila konsultantska kuća Bovan.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje