Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Dva priznanja za kampanju „Kako preživeti grozan posao“ u Rovinju

  • Početna
  • Vesti
  • Dva priznanja za kampanju „Kako preživeti grozan posao“ u Rovinju

Na upravo održanom Weekend media Festivalu u Rovinju  koji okuplja vodeće stručnjake u oblasti marketinga i komunikacija naša kampanja „Kako preživeti grozan posao“ ostvarila je zapažen uspeh i osvojila značajna priznanja.

Na upravo održanom Beekend media Festivalu u Rovinju koji okuplja vodeće stručnjake u oblasti marketinga i komunikacija kampanja „Kako preživeti grozan posao“ koju je sajt Poslovi.infostud.com realizovao sa agencijom McCann Beograd, ostvarila je zapažen uspeh i osvojila značajna priznanja.

Kampanja je uvrštena među 25 najboljih regionalnih projekata i prikazana u okviru revije BalCannes na kojoj se predstavljaju radovi koji su obeležili prethodnu godinu i izdvojili se po originalnosti, kvalitetu, i tržišnoj uspešnosti.

Osim toga, kampanje je osvojila i nagradu SoMo Borac u kategoriji Somo Content. SoMo Borac je tradicionalno okupljanje i takmičenje digitalnih stručnjaka iz celog regiona na Weekend media festivalu u okviru koga se nagrađuju najbolji digitalni projekti u različitim kategorijama.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje