Inspira Hub

U Subotici smo oformili coworking prostor i edukativni centar.

Najbolje mesto za IT okupljanja

Inspira Hub je nastao uz podršku Inspira grupe. Subotici je dugo nedostajalo mesto za okupljanje IT zajednice i „oživljavanje“ njihovih ideja. To je bio i glavni motiv zbog kog je Infostud grupa pomogla osnivanje Hub-a. Tako je nastao edukativni centar i coworking prostor, čime je Subotica dobila mesto gde će se negovati preduzetništvo, razmena ideja, mentorstvo i lični razvoj svih koji su zainteresovani za IT oblast. Pružanjem logističke i mentorske podrške, želimo da pomognemo drugima da imaju manje trnovit put do poslovnog uspeha.

InspiraHUB.rs

Pogledaj video

Centar za IT zajednicu

Inspira Hub predstavlja centralno mesto okupljanja IT zajednice u Subotici i regionu. Uvek smo otvoreni za davanje saveta i pomoći mladima i preduzetnicima iz IT zajednice.

Coworking prostor

Inspira Hub je jedini i moderno opremljen coworking prostor u Subotici i okolini. Sa 24 radna mesta, optičkim internetom i ostalim pogodnostima, ovo je idealno mesto za rad za sve one kojima je potreban funkcionalan i ugodan radni prostor.

Edukativni centar

Kroz programe Inspira Hub-a realizuju se redovna besplatna predavanja, okupljanja i gostovanja IT stručnjaka, kao i kursevi, radionice i druga dešavanja.

Mesto za događaje

Raspolažemo modularnim i potpuno opremljenim prostorom za organizaciju događaja od predavanja, radionica, seminara do projekcija filmova.

Saznajte više na zvaničnom sajtu