Želiš da pokreneš svoju karijeru?

Saznaj kako i prijavi se za stipendiju, praksu ili honorarnu poziciju.

Inspira Start program 

Stipendijama namenjenim studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta Subotica, želimo da pružimo iskrenu podršku i pružimo dobar vetar u leđa. Uvek smo tu za sve koji imaju želju da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju doprinos našoj kompaniji.

Duboko verujemo da uz stabilnu podršku na samom početku možemo mladim talentima biti odskočna daska za dalji razvoj i napredak.

Stipendija obuhvata novčani iznos svakog meseca, kao i praksu u našoj kompaniji.

Prakse i honorarne pozicije

Da bismo studentima omogućili sticanje dodatnog teorijskog i praktičnog znanja, redovno organizujemo programe prakse i otvaramo honorarne pozicije.

Prakse podrazumevaju rad sa mentorom nekoliko dana nedeljno, fokusirane su na sticanje znanja, a najčešće se odnose na IT i marketing sektore.

Honorarne pozicije uglavnom podrazumevaju puno radno vreme i predstavljaju odličnu priliku za sticanje prvog radnog iskustva.

BizKod hakaton

U saradnji sa Visokom školom strukovnih studija i Ekonomskim fakultetom iz Subotice, svake godine organizujemo studentsko takmičenje u kojem formirani timovi rešavaju zadatke iz oblasti programiranja i razvoja biznis ideje, a u tome im dodatno pomažu naši mentori.

Na kraju, stručni žiri odlučuje koja ideja je bila najoriginalnija i najprimenjivija, a studenti osim rada na realnim i praktičnim projektima, saradnje sa iskusnim mentorima i međusobnog druženja, imaju mogućnost i potencijalnog zaposlenja u našoj kompaniji.

Sa ponosom ističemo baš činjenicu da su mnoge naše sadašnje iskusne kolege, postali deo ove priče, upravo nakon BizKoda.

Bizkod.rs

Kontakt

Ako imaš pitanje ili komentar koji je u vezi sa stipendijama, praksom ili honorarnim pozicijama, slobodno nam piši, a kolege iz HR tima će ti brzo odgovoriti.

Ukoliko te zanima praksa ili honorarna pozicija, ostavi nam svoj kontakt ili CV i imaćemo te u vidu za neku od pozicija koje ti mogu odgovarati.

tim za regrutaciju i selekciju

 • Tatjana Roković

  Specijalista za regrutaciju i selekciju

 • Slađana Kovačić

  Specijalista za regrutaciju i selekciju

 • Tamara Milosavljević

  Specijalista za regrutaciju i selekciju

  Dodaj biografiju i/ili motivaciono pismo

  Popunjavanjem kontakt forme smatra se da je korisnik u celosti pročitao i prihvatio uslove korišćenja koji objašnjavaju kako možemo da prikupljamo, koristimo i otkrivamo tvoje lične podatke trećim licima.