Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Počeo online sajam zapošljavanja i obrazovanja

  • Početna
  • Vesti
  • Počeo online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Nakon tri veoma uspešna online sajma zapošljavanja i obrazovanja, ove godine Virtualni dani karijera i znanja održaće se po četvrti put na adresi www.dankarijera.com od 16. do 23. oktobra. Sajam već tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu, sajtovi Infostud iz Srbije, MojPosao iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Nakon tri veoma uspešna online sajma zapošljavanja i obrazovanja, ove godine Virtualni dani karijera i znanja održaće se po četvrti put na adresi www.dankarijera.com od 16. do 23. oktobra. Sajam već tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu, sajtovi Infostud iz Srbije, MojPosao iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Online sajam posetiocima omogućava da 24 sata, 7 dana u nedelji iz svog doma pregledaju ponude za posao i edukaciju. Na jedinstvenom sajmu zapošljavaja, poslodavci će otvoriti virtualna vrata kompanija i predstaviti svoju kadrovsku politiku, dok će kandidati, putem chata, moći da saznaju sve informacije direktno od predstavnika kompanije.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova „iz kućne fotelje“, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima, ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja u doba kada tržište rada stalno zahteva nova znanja.

Samo neke od kompanija koje će na online sajmu predstaviti svoje ponude za posao su: Japan Tobako Internešnl, Nestle Adriatik, Marbo Produkt, Telenor, Filip Moris Internešnl filijale u Srbiji i Crnoj Gori, Ernst & Jang, Drey, Viktorija grupa, Vajerles media i drugi.

Više informacija o sajmu možete pronaći na zvaničnom sajtu, gde ćete pronaći i utiske sa prethodnih događaja.

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje