Како радимо у Инспира групи?

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција.

Ко смо ми и где се налазимо

Ми смо Инспира група! Поносни смо на много тога, па бар делић тога да поделимо с тобом…

Домаћа смо компанија одувек, а ту смо од 2000те године. У нашем саставу су различити сајтови и апликације из области запошљавања, аутомобилизма, осигурања и некретнина. Готово сви су лидери у својим областима – Инфостуд, Половни аутомобили, 4Зида, Осигураник, Интернет продаја гума, Продаја Делова…

Живимо и радимо у Суботици (о нашем граду причамо мало касније), а део нашег тима је у Београду.

Успешним нас чини тим од преко 300 квалитетних и вредних људи, који имају здраве и конструктивне ставове према животу, послу и другим људима. То су људи који желе да се развијају и одговорни су за свој развој. На том путу, даћемо сваком запосленом ветар у леђа и шансу да оствари свој пуни потенцијал, било да је то одговарајућа обука, додатна психолошка подршка, менторски рад или стучно усавршавање. Стало нам је да људи пронађу право место за себе у оквиру компаније, тако да се код нас напредује, и у специјалистичком и у менаџемент смислу.

У амбијенту међусобног поштовања и колегијалности делимо знање, успехе и поразе, сви заједно, експерти, сениори и млади људи.

Породица нам је важна и настојимо да негујемо баланс између посла и приватног живота, у складу са потребама сваког појединца. Волимо журке, природу и подржавамо здрав стил живота. Волимо свој град, земљу, своје писмо и подржавамо и славимо различитости.

Предности рада у Инспира групи?

Добрим условима рада и бенефицијама подржавамо оно у шта верујемо: раст и развој, здравље, породицу и дружење.

Учење и развој

У нашем окружењу, запослене очекују занимљиви пројекти.

Кроз програме менторства, обуке, посете конференцијама развијамо своје потенцијале, а путем Програма психолошке подршке омогућавамо запосленима важно додатно охрабрење за лични и пословни развој.

Здравље и спорт

Имамо добровољно здравствено осигурање.

Наклоњени смо здравом начину живота, практикујемо трчање, шетње и вожњу бицикла, а у нашем пакету бенефиција се налазе: коришћење wellnessa, теретана, базени, плаћени спортски термини, маратони, фитпас, дотације за ручак, воће и освежење…

Подршка породици

За нас, подршка породици није флоскула, већ конкретна помоћ.

Поносни смо на наше тате којима смо омогућили да искористе „породиљско одсуство“ и проведу са својим бебама неколико месеци.

Као додатну помоћ, обезбедили смо дотације за јаслице, поклоне за бебе, слободан дан за родитеље ђака првака, пун износ плате за боловање или негу детета до месец дана, новогодишње поклоне за децу…

Флексибилни радни услови

Трудимо се да омогућимо пословни амбијент са што мање стреса.

Регулисали смо клизно радно време, тако да бар један дан недељно можеш да радиш од куће, а уколико код нас радиш дуже, имаш право да 2 недеље годишње радиш ван канцеларије. Флексибилни смо по питању коришћења слободних дана, а за боловања и негу детета до 5 дана, не тражимо лекарске дознаке.

Дружења

Волимо да путујемо и истражујемо друге културе, па тако организујемо екскурзије у земљи и иностранству. До сада смо посетили Москву, Санкт Петербург, Брисел, Краков, Азербејџан, Словенију, а наравно обишли смо и добар део Србије… Окупљамо се на тим-билдинзима и журкама, а заједно идемо на различите културне и спортске манифестације.

Водимо се овим вредностима

  • Храбри смо
  • Предузимљиви смо
  • Вреднујемо снагу тима
  • Играмо фер
Храбри смо
  • Ризикујемо промишљено. Спремни смо да уђемо у ново и непознато и преузмемо промишљен ризик.
  • Амбициозни смо. Постављамо и остварујемо амбициозне циљеве због којих расте бизнис и ми са њим.
  • Заузимамо се за свој став. Износимо свој став уз аргументацију. Не прећуткујемо због тога што нам је саговорник надређени или због тога што желимо да одржимо добре односе са неким, јер отвореност унапређује односе, не угрожава их.
  • Доносимо одлуке и решавамо проблеме. Самостално доносимо одлуке и решавамо проблеме у свом домену и спрам својих одговорности. Не одлажемо непотребно, не чекамо консултације и групно мишљење, када то реално није потребно.
Предузимљиви смо
  • Покрећемо ствари. Предузимамо акцију, не чекамо да нам се ствари саме десе или да нам неко каже шта треба да радимо. Покрећемо ствари и завршавамо их.
  • Унапређујемо. Континуирано преиспитујемо постојеће стање и статус кво и самоиницијативно унапређујемо оно чиме се бавимо (процесе и производе) када постоји прилика за то.
  • Агилни смо. Планирамо како ћемо остварити циљеве, али се и прилагођавамо промени околности. Некада прилагођавамо начин рада, производ, а некада и сам правац и циљ.
  • Развијамо се. Преиспитујемо себе, освешћујемо поља за унапређење и радимо на њима. Не чекамо само да нам систем укаже на њих или обезбеди услове и прилике.
Вреднујемо снагу тима
  • Тежимо синергији. Тежимо синергији тима и што бољем усклађивању једних са другима. Вреднујемо јаке појединце  који умеју да функционишу у тиму.
  • Резултате остварујемо тимски. Као тим смо усмерени на остваривање резултата. Усмерени смо ка заједничком циљу и сваки појединац улаже енергију у том смеру. Тимски циљеви су изнад циљева и ставова појединаца.
  • Ценимо различитост. Подржавамо различитости чланова тима како бисмо избегли униформност и добили различите перспективе и способности потребне за оно што радимо.
  • Отворени смо. Стварамо сигурно окружење у којем можемо јасно, директно, конструктивно и са поштовањем да дамо и примимо повратне позитивне и негативне информације, искажемо мишљење, питамо или тражимо помоћ, све како бисмо развијали себе и свој тим.
Играмо фер
  • Уважавамо друге. Понашамо се онако као што бисмо желели да се други понашају према нама. Уважавамо колеге, партнере и кориснике и, кад год је то могуће, доносимо одлуке које оптимизују користи за све нас.
  • Поштујемо конкуренцију. У конкурентској борби на тржишту побеђујемо квалитетом и унапређењем бизниса, и кад год је то могуће стварањем бољег тржишта укупно, а не фокусом на то да конкуренцији буде лоше.
  • Савесни смо. Радимо савесно и размишљамо о суштинској исправности својих одлука и акција.

Посао у Инспира групи

Занима те како можеш да своју каријеру градиш са нама?

Водич за (ново)запослене

Завири у нашу културу, начин како радимо и чиме се водимо

Погледај видео

Инспира Група

У хармонији приватног и пословног

Зашто Суботица?

Град није ни превише велики, а није ни мали, има све што је потребно за један заокружен и садржајан живот. Ту су могућности за школовање и запослење, за породичне људе идеалан је у свом миру, са пуно излетишта и окружен природним лепотама. На два сата смо од Београда и Будимпеште, па кад се ужелимо чари велеграда, ту смо! И можда најважније, на посао идемо углавном пешице или бициклом, а време које бисмо свакодневно провели у превозу до посла, доживљавамо као бонус.

Због тога смо заједно са другим суботичким компанијама и образовним установама покренули иницијативу ИТ Суботица 2030 са циљем да наш град учинимо регионалним ИТ центром, а низом друштвених активности покажемо да је и добро место за живот и рад.

ИТ Суботица 2030

Више о циљевима и пројектима организације, погледај на званичном сајту.

Посети сајт