Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Alma Media posetila Infostud

Predstavnici finske kompanije Alma Media posetili su subotičke kancelarije Infostuda.

Subotičke kancelarije Infostuda posetili su predstavnici najveće finske medijske korporacije Alma Media koja je 2012. godine kupila 25% Infostuda. Budući da već godinama uspešno posluje u zemljama Severne i Centralne Evrope, Alma Media je svoje širenje nastavila i u regionu kupovinom uspešnih kompanija i sajtova iz BiH, Hrvatske, Slovačke i Srbije. S obzirom na to da Alma Media u svom sastavu ima neke od vodećih sajtova za zapošljavanje u regionu i Evropi(Mojposao.net, Posao.ba, Profesia.sk, Jobs.cz, Prace.cz), a i uspešne sajtove iz oblasti automobilizma (Autotalli.com, sajtove za oglašavanje vozila Mascus grupacije od kojih kod nas posluje Mascus.rs), poseta finskih partnera je bila odlična prilika za razmenu znanja, iskustava i dobrih ideja. U dvodnevnom druženju predstavnici finske korporacije su zaposlenima Infostuda predstavili svoj način poslovanja i detaljnije se upoznali sa funkcionisanjem kompanije i Infostudovim sajtovima iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja, automobilizma i turizma.

Predstavnici Alma Medije su zaključili da je poseta bila izuzetno uspešna sa poslovnog aspekta, ali i da su iskreno uživali u druženju i razgovoru sa našim ljudima.

„Obećavamo da će svaka naša poseta biti kvalitetna i slatka kao i ova“ – kroz smeh je poručio Raimo Makila, viši potpredsednik korporacije Alma Media dok su se zaposleni Infostuda služili odličnim finskim čokoladama.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje