Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Алма Медиа посетила Инфостуд

  • Početna
  • Vesti
  • Алма Медиа посетила Инфостуд

Представници финске компаније Алма Медиа посетили су суботичке канцеларије Инфостуда.

Суботичке канцеларије Инфостуда посетили су представници највеће финске медијске корпорације Алма Медиа која је 2012. године купила 25% Инфостуда. Будући да већ годинама успешно послује у земљама Северне и Централне Европе, Алма Медиа је своје ширење наставила и у региону куповином успешних компанија и сајтова из БиХ, Хрватске, Словачке и Србије. С обзиром на то да Алма Медиа у свом саставу има неке од водећих сајтова за запошљавање у региону и Европи(Mojposao.net, Posao.ba, Profesia.sk, Jobs.cz, Prace.cz), а и успешне сајтове из области аутомобилизма (Autotalli.com, сајтове за оглашавање возила Масцус групације од којих код нас послује Mascus.rs), посета финских партнера је била одлична прилика за размену знања, искустава и добрих идеја. У дводневном дружењу представници финске корпорације су запосленима Инфостуда представили свој начин пословања и детаљније се упознали са функционисањем компаније и Инфостудовим сајтовима из области образовања, запошљавања, аутомобилизма и туризма.

Представници Алма Медије су закључили да је посета била изузетно успешна са пословног аспекта, али и да су искрено уживали у дружењу и разговору са нашим људима.

„Обећавамо да ће свака наша посета бити квалитетна и слатка као и ова“ – кроз смех је поручио Раимо Макила, виши потпредседник корпорације Алма Медиа док су се запослени Инфостуда служили одличним финским чоколадама.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje