Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

AutoHUB – novi sajt u okviru Infostud grupe

Od ove godine Infostud porodica bogatija je za još jednog člana, i to u vertikali svojih e-commerce sajtova. Auto HUB, internet prodavnica auto delova, sa više od 700 000 proizvoda u ponudi, nastoji da se pozicionira na srpskom tržištu, a možda i šire, kao lokacija na kojoj vozači mogu da pronađu sve važne delove za održavanje svojih vozila.

AutoHUB.rsza korisnike širom Srbije dolazi u pravo vreme, kada se ljudi sve više okreću online kupovinikoja je doživela pravi bum tokom akutelne pandemije. Sajt predstavlja logičan nastavak u okviru Infostud grupe koja ima dokazanu ekspertizu na polju auto industrije i trgovine, formiranjem i realizacijom sajtova kao što su polovniautomobili.com i Internet-prodaja-guma.com – sajt koji uspešno posluje od 2009. godine. Kako bi svoje digitalne usluge ka vozačima zaokružili u potpounosti, nastao je AutoHUB.rs.

Kako je, kao što smo već pomenuli, AutoHUB nastao u okviru sektora elektronske trgovine Infostud grupe, a Goran Glogovac, direktor ove prodavnice, ističe kako je tim razmišljao na koji način bi mogla da se proširi ponuda sajta Internet prodaja guma. Otuda je pomenuta prodavnica namenjena fizičkim licima, tačnije vozačima kojima nudi brzu i jednostavnu kupovinu, veliki izbor rezervnih delova na jednom mestu, stručnu podršku i savete prilikom kupovine, brzu dostavu sa mogućnošću praćenja pošiljke, garancijom kvaliteta, mogućnošću zamene i povrata proizvoda.

„Odlučili smo da Internet prodaja guma ostane specijalizovana internet prodavnica za ovaj proizvod, dok će novi sajt AutoHUB.rs biti prodavnica u kojoj će vozači moći da pronađu sve što im je potrebno za njihov automobil: rezervne delove, karoseriju, ulja i tečnosti, gume, alate i dodatnu opremu, ukratko “sve za vaš auto na jednom mestu. Reč HUB se može prevesti kao središte ili čvorište, pa je otuda i sama vizija zasnovana na tome da AutoHUB.rs postane centralno mesto za kupovinu auto delova i dodatne opreme za sve vozače u našoj zemlji:”, kaže Glogovac.

AutoHUB nastoji da objedini ponudu svih vodećih veletrgovaca rezervnim delovima u zemlji i da vozačima ponudi najveći izbor novih rezervnih delova na jednom mestu po povoljnim cenama, sa brzom isporukom i profesionalnu korisničku podršku.

 

 

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje