Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

BizKod#3 – za 24 sata do najbolje ideje

Studentsko takmičenje BizKod#3 biće održano 21 i 22. aprila u organizaciji Infostuda, u subotičkom hotelu Galerija.

Studentsko takmičenje BizKod#3 biće održano 21 i 22. aprila u organizaciji Infostuda, u subotičkom hotelu Galerija.

I na trećem izdanju Bizkoda, četrnaest prijavljenih timova takmičiće se u dve odvojene kategorije. Programerski deo BizKoda namenjen je studentima završnih godina VTŠ, a biznis deo budućim ekonomistima. Timovi će se 24 sata bez pauze nadmetati u znanju, pokušavajući da reše programerski i poslovni problem koji im zadaju mentori iz Infostuda, sa kojima će deliti noć bez sna da bi na najbolji način predstavili svoju ideju.

Da je njihova ideja dovoljno dobra i primenjiva u poslovnoj praksi moraće da uvere i žiri, a na kraju će biti proglašeni i pobednički timovi koje očekuju i lepe nagrade.

Saradnja Infostuda sa VTŠ i Ekonomskim fakultetom je dugoročna i strateška i realizuje se na različite načine. Cilj nam je da pomognemo fakultetima da obezbede praksu studentima u toku školovanja, kao i da pružimo mentorsku podršku studentima. Sa druge strane, na ovaj način mi upoznajemo neke od budućih kolega, imamo lepa iskustva i nekoliko zaposlenih koji su ranije bili učesnici Bizkoda.

Poziv za panel diskusiju:

Pozivamo medije da zabeleže deo atmosfere, kao i da prisustvuju panel diskusiji koja će se održati u okiru BizKod#3 takmičenja, u subotu 24. 04. u 12č, u prostorijama Infostuda u Galeriji, na temu: Koliko je praksa važna? Od studenata do profesionalaca. Učesnici panela su predstavnici Infostud grupe, VTŠ i Ekonomskog fakulteta iz Subotice.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje