Желиш да покренеш своју каријеру?

Сазнај како и пријави се за стипендију, праксу или хонорарну позицију.

Годишње стипендије

Стипендијама намењеним студентима Високе техничке школе и Економског факултета Суботица, желимо да пружимо искрену подршку и добар ветар у леђа. Увек смо ту за све који имају жељу да се развијају заједно са нама, уче о дигиталним производима, али и дају допринос нашој компанији.

Дубоко верујемо да уз стабилну подршку на самом почетку можемо младим талентима бити одскочна даска за даљи развој и напредак.

Стипендија обухвата новчани износ сваког месеца, као и праксу у нашој компанији.

Праксе и хонорарне позиције

Да бисмо студентима омогућили стицање додатног теоријског и практичног знања, редовно организујемо програме праксе и отварамо хонорарне позиције.

Праксе подразумевају рад са ментором неколико дана недељно, фокусиране су на стицање знања, а најчешће се односе на ИТ и маркетинг секторе.

Хонорарне позиције углавном подразумевају пуно радно време и представљају одличну прилику за стицање првог радног искуства.

БизКод

У сарадњи са Високом школом струковних студија и Економским факултетом из Суботице, сваке године организујемо Студентско такмичење за програмере и економисте.

У оквиру такмичења, формирани тимови решавају задатке из области програмирања и развоја бизнис идеје, а у томе им додатно помажу наши ментори.

На крају, стручни жири одлучује која идеја је била најоригиналнија и најпримењивија, а студенти осим рада на реалним и практичним пројектима, сарадње са искусним менторима и међусобног дружења, имају могућност и потенцијалног запослења у нашој компанији.

Са поносом истичемо баш чињеницу да су многе наше садашње искусне колеге, постале део ове приче, управо након БизКода.

Bizkod.rs

Контактирај нас

Ако имаш питање или коментар који је у вези са стипендијама, праксом или хонорарним позицијама, слободно нам пиши, а колеге из ХР тима ће ти брзо одговорити.

Уколико те занима пракса или хонорарна позиција, остави нам свој контакт или CV и имаћемо те у виду за неку од позиција које ти могу одговарати.

тим за регрутацију и селекцију

 • Татјана Роквић

  Специјалиста за регрутацију и селекцију

 • Слађана Ковачић

  Специјалиста за регрутацију и селекцију

 • Tамара Милосављевић

  Специјалиста за регрутацију и селекцију

  Додај биографију и/или мотивационо писмо

  Попуњавањем контакт форме сматра се да је корисник у целости прочитао и прихватио услове коришћења који објашњавају како можемо да прикупљамо, користимо и откривамо твоје личне податке трећим лицима.