Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Добра вест за возаче у Србији: Спајају се две највеће интернет продавнице ауто-делова

  • Početna
  • Vesti
  • Добра вест за возаче у Србији: Спајају се две највеће интернет продавнице ауто-делова

Интеграцијом два највећа сајта за продају делова „AutoHUB“ и „prodajadeloova.rs“ возачи у Србији су сада добили централно место за куповину нових ауто делова и додатне опреме са највећим избором и најповољнијим ценама.

Пре две године десила се велика промена на тржишту ауто-делова у Србији. Са радом су почеле две нове интернет продавнице делова, Продаја делова и АутоХУБ, које су за кратко време постале убедљиво највеће интернет продавнице ове врсте у Србији. После две године паралелног рада на промени куповних навика возача, грађењу асортимана, формирању тимова за стручну корисничку подршку и решавању бројних логистичких изазова, две компаније су решиле да заједно наставе пословање и купцима у Србији понуде још боље искуство приликом куповине и бољу понуду.

Продаја делова је постала део Инфостуд Групе, а Никола Ђуровић, оснивач и директор Продаје делова, ће бити директор новог, обједињеног пројектног тима и партнер сувласник у новој власничкој структури.

Обе интернет продавнице, и Продаја делова и АутоХУБ, наставиће да постоје у наредном периоду, с тим да ће акценат у промотивним активностима на српском тржишту бити на бренду продајаделова.рс док ће бренд АутоХУБ, поред базне интернет продавнице у Србији, бити коришћен и за излазак на инострана тржишта.

Шта ово спајање доноси купцима?

– Бољу корисничку подршку зато што ће већи број чланова овог тима омогућити дуже радно време цалл центра, краће време чекања приликом позива и веће специјалистичко знање унутар тима који чине бивши ауто-сервисери и продавци делова са вишегодишњим искуством.

– Ниже цене јер ће ове две удружене интернет продавнице код увозника и велетрговаца моћи да добију значајно повољније набавне цене и тиме остваре уштеде које ће пренети на купце.

– Бржу и флексибилнију доставу на основу већег броја људи који ради на пријему, паковању и сортирању робе, већег магацинског простора, сарадње са већим бројем курирских служби и са могућношћу личног преузимања робе на преко 80 локација у Србији.

– Већи број артикала у понуди зато што ће доћи до спајања база артикала, мрежа добављача и зато што ће се интензивно радити на повећању мреже добављача у земљи и у иностранству.

– Бољу технологију у смислу да ће интернет продавнице радити брже и стабилније, бити једноставније за коришћење и да ће на њима бити развијени бројни додатни сервиси који имају за циљ да возачима олакшају процес поправке и редовног одржавања аутомобила.

Према истраживању ОЕБС-а, након пандемије чак 82 одсто испитаника интернет продавнице сматра једнако важним или важнијим од традиционалних канала продаје.

Главни циљеви новог пројектног тима јесу даљи развој пословања, едукација тржишта и увођење ценовне транспарентности, очување лидерске позиције Продаје делова на онлине тржишту резервних делова за путничка и лака комерцијална возила у Србији, као и ширење пословања на инострана тржишта у наредном периоду.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje