Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud dobitnik nagrade PRiznanje 2012

Kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ koju dodeljuje Društvo za odnose sa javnošću u kategoriji „Korporativne komunikacije -mala i srednja preduzeća“ za projekat „Odeljak za medije“. PRiznanje je nagrada koju Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) tradicionalno dodeljuje najboljim PR projektima već 15 godina, a Infostud je i prethodne godine bio nagrađen  za projekat „Virtualni dan karijera i znanja“ u kategoriji Integrisane kampanje.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) dodelilo je sinoć nagrade za najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative na tradicionalnom, petnaestom po redu godišnjem „PRijemu“ koji je otvorio ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji Željko Joksimović.

Za nagrade je ove godine u 13 kategorija prijavljeno ukupno 69 radova, a u finalnom izboru našao se 31 projekat iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora. Kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ u kategoriji „Korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća“ za projekat „Odeljak za medije“. Infostud je i prethodne godine bio nagrađen za projekat „Virtualni dan karijera i znanja“ u kategoriji Integrisane kampanje. Iako nije osvojila nagradu, Infostudova igrica „Pređi mostu u Beogradu“ se ipak našla među finalistima u kategoriji Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji. Među ostalim dobitnicima su iExecutive Group, Erste Banka Novi Sad, Banka Intesa Beograd, agencija StratCom i drugi, a detaljnija lista nagrađenih projekata se može naći na http://pr.org.rs/novi/wp-content/uploads/Spisak-nagradjenih-radova.doc

„Veoma sam zadovoljan, jer je uprkos krizi na konkursu za PRiZNANJE učestvovalo 69 prijavljenih radova. Ovim se pokazuje da se mnogo radilo i da su odnosi s javnošću prepoznati kao važan deo upravljanja. Čestitam pobednicima u nadi da će sledeće godine biti još više radova koji će proslavljati struku odnosa s javnošću“, rekao je predsednik DSOJ Miloš Đajić, prilikom otvaranja PRijema 2012.

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje