Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд добитник награде ПРизнање 2012

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд добитник награде ПРизнање 2012

Компанија Инфостуд добитник је награде „ПРизнање“ коју додељује Друштво за односе са јавношћу у категорији „Корпоративне комуникације -мала и средња предузећа“ за пројекат „Одељак за медије“. ПРизнање је награда коју Друштво Србије за односе са јавношћу (ДСОЈ) традиционално додељује најбољим ПР пројектима већ 15 година, а Инфостуд је и претходне године био награђен  за пројекат „Виртуални дан каријера и знања“ у категорији Интегрисане кампање.

Друштво Србије за односе с јавношћу (ДСОЈ) доделило је синоћ награде за најбоље комуникацијске кампање, пројекте и иницијативе на традиционалном, петнаестом по реду годишњем „ПРијему“ који је отворио овогодишњи представник Србије на Евровизији Жељко Јоксимовић.

За награде је ове године у 13 категорија пријављено укупно 69 радова, а у финалном избору нашао се 31 пројекат из корпоративног, јавног и непрофитног сектора. Компанија Инфостуд добитник је награде „ПРизнање“ у категорији „Корпоративне комуникације – мала и средња предузећа“ за пројекат „Одељак за медије“. Инфостуд је и претходне године био награђен за пројекат „Виртуални дан каријера и знања“ у категорији Интегрисане кампање. Иако није освојила награду, Инфостудова игрица „Пређи мосту у Београду“ се ипак нашла међу финалистима у категорији Употреба дигиталних медија и нових технологија у комуникацији. Међу осталим добитницима су иExecutive Group, Erste Banka Novi Sad, Banka Intesa Beograd, агенција StratCom и други, а детаљнија листа награђених пројеката се може наћи на http://pr.org.rs/novi/wp-content/uploads/Spisak-nagradjenih-radova.doc

„Веома сам задовољан, јер је упркос кризи на конкурсу за ПРиЗНАЊЕ учествовало 69 пријављених радова. Овим се показује да се много радило и да су односи с јавношћу препознати као важан део управљања. Честитам победницима у нади да ће следеће године бити још више радова који ће прослављати струку односа с јавношћу“, рекао је председник ДСОЈ Милош Ђајић, приликом отварања ПРијема 2012.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje