Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud dobitnik priznanja za unapređenje položaja mladih u lokalnoj zajednici

  • Početna
  • Vesti
  • Infostud dobitnik priznanja za unapređenje položaja mladih u lokalnoj zajednici

Kompanija Infostud, sa svojim edukativnim sajtovima prijemni.infostud.com i znanje.infostud.com, dobitnik je nagrade “Mladgrad 2010”, posebnog priznanja za unapređenje položaja mladih u lokalnoj zajednici.

Kompanija Infostud, sa svojim edukativnim sajtovima prijemni.infostud.com i znanje.infostud.com, dobitnik je nagrade “Mladgrad 2010”, posebnog priznanja za unapređenje položaja mladih u lokalnoj zajednici. Priznanje MLADGRAD dodeljuje se lokalnim samoupravama koje su učinile vidljiv napredak u obezbeđivanju sistemske brige o mladima i medijima za doprinos unapređenju položaja mladih u lokalnoj zajednici. Priznanje dodeljuju Građanske inicijative u saradnji sa Ministarstvom za omladinu i sport i Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Šef Infostudovih obrazovnih sajtova, Tomislav Ćetković, ovim povodom kaže:

„Informisanje i obrazovanje mladih je, između ostalih, jedna od najvažnijh aktivnosti Infostuda, i zato posebno raduju nagrade koje dolaze za rezultate u ovoj oblasti. Posebno se radujemo što su u žiriju bili predstavnici više ministarstva što svakako svedoči o važnosti ove oblasti i nameri države da je i dalje profesionalizuje. Mi ćemo svakako nastaviti da i ubuduće, u okviru naših mogućnosti, unapređujemo dostupnost informacija vezanih za formlano obrazovanje, ali i koncept neformalnog obrazovanja, koje postaje nezaobilazna karika u razvoju svakog društva“.

Priznanja, koja se ove godine dodeljuju po prvi put, dobitnicima je uručila ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković, u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih i početka godine mladih prema UN kalendaru (11. avgusta).

Glavnu nagradu u kategorjiji lokalnih samouprava dobio je grad Loznica, a posebno priznanje dobili su Pančevo, Ivanjica i beogradska opština Palilula. Pobednik u kategoriji lokalnih samouprava koje su dodelile javni prostor omladinskoj inicijativi jeste Zaječar, a posebno priznanje dobili su Sombor i beogradska opština Savski venac. U kategoriji medija nagrada je pripala internet portalu youth.rs, a posebno priznanje dobio je, osim Infostuda, i Radio Zrenjanin.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje