Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд добитник признања за унапређење положаја младих у локалној заједници

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд добитник признања за унапређење положаја младих у локалној заједници

Компанија Инфостуд, са својим едукативним сајтовима prijemni.infostud.com и znanje.infostud.com, добитник је награде “Младград 2010”, посебног признања за унапређење положаја младих у локалној заједници.

Компанија Инфостуд, са својим едукативним сајтовима prijemni.infostud.com и znanje.infostud.com, добитник је награде “Младград 2010”, посебног признања за унапређење положаја младих у локалној заједници. Признање МЛАДГРАД додељује се локалним самоуправама које су учиниле видљив напредак у обезбеђивању системске бриге о младима и медијима за допринос унапређењу положаја младих у локалној заједници. Признање додељују Грађанске иницијативе у сарадњи са Министарством за омладину и спорт и Министарством за државну управу и локалну самоуправу.

Шеф Инфостудових образовних сајтова, Томислав Ћетковић, овим поводом каже:

„Информисање и образовање младих је, између осталих, једна од најважнијх активности Инфостуда, и зато посебно радују награде које долазе за резултате у овој области. Посебно се радујемо што су у жирију били представници више министарства што свакако сведочи о важности ове области и намери државе да је и даље професионализује. Ми ћемо свакако наставити да и убудуће, у оквиру наших могућности, унапређујемо доступност информација везаних за формлано образовање, али и концепт неформалног образовања, које постаје незаобилазна карика у развоју сваког друштва“.

Признања, која се ове године додељују по први пут, добитницима је уручила министарка омладине и спорта Снежана Самарџић-Марковић, у оквиру обележавања Међународног дана младих и почетка године младих према УН календару (11. августа).

Главну награду у категорјији локалних самоуправа добио је град Лозница, а посебно признање добили су Панчево, Ивањица и београдска општина Палилула. Победник у категорији локалних самоуправа које су доделиле јавни простор омладинској иницијативи јесте Зајечар, а посебно признање добили су Сомбор и београдска општина Савски венац. У категорији медија награда је припала интернет порталу yоутх.рс, а посебно признање добио је, осим Инфостуда, и Радио Зрењанин.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje