Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостуд постао већински власник туристичког портала

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостуд постао већински власник туристичког портала

Компанија Инфостуд преузела је 60% власништва фирме Путовања инфо, чији сајт www.putovanja.info је најпосећенији домаћи портал специјализован за промоцију туристичких понуда и дестинација. Циљ овог партнерства је заједничко улагање у даљи развој путовања.инфо и јачање улоге Интернета у представљању и избору адекватне туристичке понуде.

Компанија Инфостуд преузела је 60% власништва фирме Путовања инфо, чији сајтwww.putovanja.infoје најпосећенији домаћи портал специјализован за промоцију туристичких понуда и дестинација, а његов оснивач, Милош Лалић, остаје сувласник 40% и директор Путовања инфо. Циљ овог партнерства је заједничко улагање у даљи развој путовања.инфо и јачање улоге Интернета у представљању и избору адекватне туристичке понуде.

„Инфостуд је усмерен на вођење јаке групе високопосећених сајтова који су лидери у својим областима. Самим тим, логично је партнерство са путовања.инфо, најбољим сајтом који представља целокупну туристичку понуду, а који има сличан пословни модел са нашим другим сајтовима, који обједињују понуду запошљавања, образовања, као и купопродаје половних аутомобила“, каже Бранислава Гајић, директорка Инфостуда, и додаје: „Не рачунајући корпоративну презентацију Инфостуда, сада имамо групу од шест озбиљних сајтова и радујемо се појачању у виду www.putovanja.info, као и свежим идејама и заједничком доприносу развоју овог сајта“.

Са више од 300.000 месечних посета у сезони, www.putovanja.info је најпосећенији сајт у својој области у Србији и водећи по броју клијената и квалитету садржаја. Садржи преко 12.000 описа туристичких локација из преко стотину различитих држава света, а на њему је до сада представљено скоро две хиљаде туристичких аранжмана. Као такав, сајт www.putovanja.info ће наставити да се развија под својим именом и Интернет доменом, али у оквиру Инфостудове групе сајтова.

Тим поводом, Милош Лалић, директор и оснивач Путовања инфо наводи:

„Поносни смо што смо постали део Инфостуд породице сајтова, водеће групације на домаћем Интернету. Ово је за нас био логичан корак проширења пословања, а ново партнерство нам доноси заједничку организацију рада, сарадњу на постојећим и новим пројектима и веће могућности унакрсне промоције. Желимо да наставимо са јачањем бренда, популаризујемо резервације са безготовинским плаћањем туристичких услуга, проширимо пословање на корпоративни и рецептивни туризам. Уз подршку Инфостуда, који је досадашњим радом доказао своју лидерску позицију у електронском пословању у Србији, остварење ових циљева нам је много ближе него раније“.

Инфостуд је домаћа Интернет компанија која развија и води своје сајтове, добитник више награда за унапређење електронског пословања и квалитет својих сајтова, као и признања за најбоље мало предузеће у Србији. Сајт www.инфостуд.цом је четврти најпосећенији домаћи сајт у Србији.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje