Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostud u najužem izboru za godišnje priznanje u oblasti komunikacija

  • Početna
  • Vesti
  • Infostud u najužem izboru za godišnje priznanje u oblasti komunikacija

Kompanija Infostud našla se u najužem izboru za „PRiznanje“, godišnju nagradu u oblasti korporativnih komunikacija i odnosa sa javnošču, i to u kategoriji Interne komunikacije. Infostud je u finale ušao sa projektom „Interni sajt kompanije Infostud“ a nominovani su bili, osim Infostuda, još i Coca Cola HBC Srbija a.d. Zemun, Erste Bank a.d.Novi Sad I US Steel Serbia.

Kompanija Infostud našla se u najužem izboru za „PRiznanje“, godišnju nagradu u oblasti korporativnih komunikacija i odnosa sa javnošču, i to u kategoriji Interne komunikacije. Infostud je u finale ušao sa projektom „Interni sajt kompanije Infostud“ a nominovani su bili, osim Infostuda, još i Koka Kola HBC Srbija a.d. Zemun, Erste Bank a.d. Novi Sad I US Stil Srbija. Nagradu je dobila Koka Kola HBC za projekat „Aktivacija kutija za sugestije zaposlenih“.

Nagrada „PRiznanje“ se dodeljuje svake godine od strane Društva za odnose sa javnošću Srbije, kompanijama, pojedinicima i projektima za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Ovogodišnji “PRijem” ,godišnji stručni skup iz oblasti odnosa s javnošću na kome se svečano dodeljuju nagrade, održan je 20.maja 2009. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Tom prilikom dodeljene su nagrade i u kategorijama Korporativne komunikacije, Brend i marketing PR, Korporativna društvena odgovornost, Javni i neprofitni sektor, Krizne komunkacije, Agencija godine, Integrisane kampanje, „No budget“ kampanja, Inovativna upotreba novih tehnologija.

Pored priznanja u navedenim kategorijama, dodeljene su i specijalne nagrade i „PRiznanja“ za: izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija, komunikacionu kampanja u okviru lične i građanske inicijative a nagrađeni su akademski radovi na temu iz oblasti komunikacija.

Kompanija Infostud čestita svim dobitnicima.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje